Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer positief. Snelle reactie nav mijn mail. Meedenken hoe het het mooist geprint kan worden, en vervolgens afhandeling ook zeer snel.
Guler
Mooie posters, snelle service
KOEN Makelaar
We hadden snel een grote poster nodig voor de beurs. We hadden hem bestelt bij sneleenposter.nl omdat hij de volgende dag nog in huis zou zijn. Ergens liep dit niet helemaal goed omdat er een...We hadden snel een grote poster nodig voor de beurs. We hadden hem bestelt bij sneleenposter.nl omdat hij de volgende dag nog in huis zou zijn. Ergens liep dit niet helemaal goed omdat er een verkeerde postcode aan gekoppeld was en daardoor kon die niet bij ons worden bezorgt. We hebben contact gelegd met uw bedrijf en zo geregeld dat er zo snel mogelijk een nieuw exemplaar in ons bezit zou zijn.
Arjan Rustenburg
Het was de eerste keer dat wij contact hadden met het bedrijf . maar het printwerk is uitstekend
Geert Schattenberg
Heel snel kreeg ik mijn foto op groot formaat en men ging ook nog voor mij op zoek naar een scherpere versie van de betreffende foto van een Amerikaanse toptennister (Bethany Mattek Sands). Ik ben...Heel snel kreeg ik mijn foto op groot formaat en men ging ook nog voor mij op zoek naar een scherpere versie van de betreffende foto van een Amerikaanse toptennister (Bethany Mattek Sands). Ik ben erg tevreden en kijk nu elk dag naar haar service...
Wise Guys
Ik ben zeer tevreden, een vriendelijke en snelle service!
Super snel en goed! Daar houden we van!
Supersnel en supergoed. Ook al was de deadline voor volgende dag levering verstreken toch nog fijn de volgende dag in huis!
Yvonne De Mie
Zeer tevreden, makkelijk een bestelling te plaatsen, snel geleverd,prima kwaliteit
Willemieke
Goede ervaring! Niet duur, vooral niet vergeleken met andere sites. Ontzettend snelle levering en persoonlijk contact.