Het ging inderdaad super snel. Vrijdag bestelt en zaterdag in huis. Precies zoals ik had gehoopt. Jammer dat er nergens op de site te vinden is hoe hoog de verzendkosten zijn en dat je pas als je...Het ging inderdaad super snel. Vrijdag bestelt en zaterdag in huis. Precies zoals ik had gehoopt. Jammer dat er nergens op de site te vinden is hoe hoog de verzendkosten zijn en dat je pas als je bestelling afrondt, ziet dat het 6,95 euro is. Wat ik tegenwoordig in verhouding tot andere webwinkels best veel vind.
Jessica
Super snel, volgende dag al in huis. Top kwaliteit
M de kleijn
Zeer mooie poster ontvangen .snelle service. Goed meedenkend bedrijf
Prima kwaliteit en inderdaad: bijzonder snel!
walter van der linde
Super, ik werd netjes gebeld vanwege kleine aanpassingen om het nog beter te maken.
Merlet college Grave
Sita
Super site, goed koop, snelle bezorging???
Floral Innovations BV
Ik had echt snel een poster nodig. Alle grote jongens afgegaan, drukzo, drukwerkdeal, etcetera etcetera. Allemaal 2-3 werkdagen nodig. Totdat ik sneleenposternodig.nl tegenkwam. Vandaag besteld,...Ik had echt snel een poster nodig. Alle grote jongens afgegaan, drukzo, drukwerkdeal, etcetera etcetera. Allemaal 2-3 werkdagen nodig. Totdat ik sneleenposternodig.nl tegenkwam. Vandaag besteld, morgen in huis. Altijd geleerd dat wanneer het te mooi om waar te zijn is, dit ook zo is. Maar..... niet in dit geval. Superservice, topkwaliteit.