Snelle service, duidelijk gecommuniceerd met de klant.
Een van de posters van een beetje beschadigd. Maar, in dezelfde levering zaten twee van deze posters, waarvan er een niet beschadigd was. Hier was ik blij mee verrast.
POSTERS BESTELD
Snele levering goede kwaliteit en goed verpakt
Prachtige website, met de naam voor snel een poster bestellen van kwaliteit. super.
Hele goede ervaring
g roseboo-veer
Super snelle levering en uitstekende kwaliteit
Prima service. Vooral de snelle levering is ontzettend fijn. Product zag er ook heel goed uit.
Matthijs van der Burgh
Ik had snel een poster nodig en ik kwam bij dit bedrijf terecht.
Maxime
Ik heb een poster besteld hier, helaas was er een plaatje niet mee geprint. Dat vond ik wel jammer aangezien ze gewoon op mijn ingestuurde PDF hadden kunnen zien hoe het had gemoeten. Dus misschien...Ik heb een poster besteld hier, helaas was er een plaatje niet mee geprint. Dat vond ik wel jammer aangezien ze gewoon op mijn ingestuurde PDF hadden kunnen zien hoe het had gemoeten. Dus misschien een goede tip, is om na het printen nog een keer te controleren of alles klopt met het ingestuurde bestand.