*Perfecte en snelle service *Vriendelijk en behulpzaam
Ik had geen factuur van het order, maar dat werd snel geregeld zonder dat ik iets hoefde te doen.
NLVI
Goede service en prima kwaliteit. Snel een poster werkt. Topper
Lea Woudstra
Een dikke 10+ geef ik aan Sneleenposter,nl. Geweldige service,zeer klantvriendelijk,en wat een vakwerk! Ik ben Model door het hele land,en doe veel aan promotie zoals flyers,kalenders...Een dikke 10+ geef ik aan Sneleenposter,nl. Geweldige service,zeer klantvriendelijk,en wat een vakwerk! Ik ben Model door het hele land,en doe veel aan promotie zoals flyers,kalenders etc. Ik had bij jullie posters van mij laten drukken,ten eerste werd ik keurig op de hoogte gebracht dat mijn zending was verstuurd. Mijn posters kwamen netjes op tijd zoals jullie ook op de website staat, En ging ze bekijken,en was er gewoon stil van,zooooo mooi!! De glans,de aanpassingen,afwerking,en het materiaal van de foto's prachtig en stevig. Ik raad iedereen aan om hier uw bestelling te doen. Het hele plaatje klopt wat een tevreden klant graag wil,bieden jullie. Grote klasse, een zekere betaalbare bedrijf met hoge kwaliteiten. Aan mij hebben jullie zeker een vaste klant erbij!!!! En super bedankt,ook complimenten van mijn vaste fotografen die de posters van mij gaan verkopen zijn zeer tevreden! Groetjes Lea Woudstra
Liefhebber
Zeer tevreden snelle service
Daniël
Uitstekend.
kim
Snelle levering , duidelijke service
Snelle reactie met eerlijk advies en snelle levering. Helemaal top!