Prima meegedacht over ontwerp van poster! Verzending volgende dag al in huis, prima service.
Corien
Hele goede service. Goede communicatie en mooie kwaliteit posters! Ook snelle levering. Ik raad dit bedrijf aan.
Robotvilla
Ik had snel een poster nodig en via Google kwam in bij sneleenposter.nl uit.
Thijs
Goed en snel
Marije
Ik had 2 posters besteld die ik heel snel nodig had. Ze hadden het super mooi geprint en ook op tijd verstuurd
Eroglu
Super service! Na mijn bestelling kreeg ik gelijk een mailtje (in het weekend) dat de kwaliteit van de afbeelding niet goed is en of ik een andere foto heb. Robert heeft mij goed geholpen! Ben erg...Super service! Na mijn bestelling kreeg ik gelijk een mailtje (in het weekend) dat de kwaliteit van de afbeelding niet goed is en of ik een andere foto heb. Robert heeft mij goed geholpen! Ben erg blij met mijn posters! Zeker een aanrader??
ARBO-K Veiligheid BV
Sneleenposter (SEP) verzorgt voor ons diverse soort drukwerk zoals flyers, bedrijfsfolder en posters.
Beau
Super, top service, snel, vriendelijk en super kwaliteit
Heel erg goed.
Michiel
Ik ben zeer tevreden over sneleenposter. Snelle levering en een kwalitatief goede poster. Bovendien dachten ze heel goed mee, ik had een tikfoutje gemaakt op de poster, waarop ze me attendeerden.