Samen met mijn broer en zussen wilden we een poster laten bedrukken voor een feest van mijn ouders. We hadden dit laat bedacht dus we waren erg blij te zien dat bij Sneleenposter.nl de levering op...Samen met mijn broer en zussen wilden we een poster laten bedrukken voor een feest van mijn ouders. We hadden dit laat bedacht dus we waren erg blij te zien dat bij Sneleenposter.nl de levering op korte termijn is.
nadine
Ik ben onwijs tevreden over mijn ontvangen posters!! Zeer goede en scherpe kwaliteit. En de service was uitstekend! Communicatief en betrokken.
Nick
Eerste keer, zeker niet de laatste keer. Ben van plan dezelfde poster iemand cadeau te doen! Goed werk.
Michel teeuwen
Goede Poster
Snel en kwaliteit uitstekend
Bente Groenland
Mijn poster was binnen een werkdag in huis! Ik bestelde A0 formaat en de kwaliteit en kleuren zijn prachtig.
toke v/d luyijtgaarden
Ik heb er geen woorden voor ,tis gewoon geweldig . Heb het aan iedereen verteld die het horen wilt jullie gaan het nog drukker krijgen . goedkoop en snel . mijn poster is gelijmd...Ik heb er geen woorden voor ,tis gewoon geweldig . Heb het aan iedereen verteld die het horen wilt jullie gaan het nog drukker krijgen . goedkoop en snel . mijn poster is gelijmd op bord en hangt te schitteren in mijn woonkamer.
Sofie van Kleef
Snel bezorgd, goede klantenservice en mooie poster!
Schilder
Poster vandaag besteld en zal morgen bezorgd worden. Nu al ontzettend tevreden over de zeer goede service!