Rademaker

Ik had 3 posters besteld voor 14 u. Deze zouden dag erna afgeleverd worden( ik had ze ook dag erna nodig ivm aankondiging die op grote poster stond). Dag erna kwam ik niks tegen via track en trace... Ik had 3 posters besteld voor 14 u. Deze zouden dag erna afgeleverd worden( ik had ze ook dag erna nodig ivm aankondiging die op grote poster stond). Dag erna kwam ik niks tegen via track en trace en bleek dat er een mogelijk ongeluk met bestelling was geweest. Opnieuw gebeld met bedrijf en daar gaf dhr van bedrijf aan dat hij er 3 nieuwe zou maken en deze via PostNL zou sturen. Pas dag erna kwamen ze binnen. Wel te laat maar mijn zoon was er toch heel blij mee. Hij had er zelfs 4 afgedrukt ipv 4. Dag erna kwamen de andere aan. Dus 7 posters ipv 3. Goede service en correcte afhandeling. Jammer, maar daar kan bedrijf niks aan doen dat ze 1 dag te laat aankwamen

Juna

Geweldige service! Mijn poster kwam beschadigd aan en heb contact opgenomen met Sneleenposter.nl. Ik kreeg snel een reactie en het werd direct opgelost. Ik kreeg een nieuwe poster met extra... Geweldige service! Mijn poster kwam beschadigd aan en heb contact opgenomen met Sneleenposter.nl. Ik kreeg snel een reactie en het werd direct opgelost. Ik kreeg een nieuwe poster met extra voorzorgsmaatregelen zodat de poster niet nog eens zou beschadigen. Super opgelost, heel tevreden mee!

Erik, VSL

Mooie afdruk; snelle levering.

Julia

Fijn contact gehad en hele snelle nette service! Werd goed meegedacht over hoe de posters het beste afgedrukt konden worden.

Rachel (Mediacollege Student)

Top! Geen problemen gehad. Snelle levering en mooie kwaliteit.

Sietske

Super snel levering en klant vriendelijk kwam er niet aan uit geen punt ze helpen je gelijk en mooi kwaliteit

Casper van Esch

Super service!