Twan

Waardeloos, posters worden opgevouwen bezorgd ze zien er niet uit

Fleischeuer

Tot op heden goed

Linda V.

M'n bestelde luxe poster kwam met beschadigingen aan. De klantenservice heeft me snel en goed geholpen door gelijk een nieuwe op te sturen. Deze was beter, maar had nog steeds 2 kleine imperfecties... M'n bestelde luxe poster kwam met beschadigingen aan. De klantenservice heeft me snel en goed geholpen door gelijk een nieuwe op te sturen. Deze was beter, maar had nog steeds 2 kleine imperfecties (ezelsoor en een kreukel) in het papier. Ik wil de poster zonder lijst ophangen dus alle imperfecties zijn zichtbaar. Jammer.

Vera Moons-Uithol

Goed product voor weinig geld. Snelle levering.

Iris

Meer dan 60 posters besteld, waaronder 31 verschillende. Bestellen is heel gemakkelijk. Bij levering was er 1 dingetje mis. Dit is na een mailtje direct snel opgelost, nog mooi op tijd voor het... Meer dan 60 posters besteld, waaronder 31 verschillende. Bestellen is heel gemakkelijk. Bij levering was er 1 dingetje mis. Dit is na een mailtje direct snel opgelost, nog mooi op tijd voor het evenement waarvoor wij de posters nodig hadden. Al met al weinig gedoe en veel waar voor je geld. Zeker voor herhaling vatbaar.

Henkey Slot- en Sleutelservice

Perfecte levering en produkt

A

Goede poster, en wordt ook echt de volgende dag geleverd

Niels/UMC amsterdam

Ik had snel een poster nodig voor een wetenschappelijke conferentie, sneleenposter.nl kwam met goede beloftes van mooie posters die direct de volgende dag bezorgd zouden worden. En alle beloftes... Ik had snel een poster nodig voor een wetenschappelijke conferentie, sneleenposter.nl kwam met goede beloftes van mooie posters die direct de volgende dag bezorgd zouden worden. En alle beloftes werden compleet waar gemaakt! Ik had gebeld over de kwaliteit van de poster en bezorg tijd en werd verzekerd dat alles goed zou komen. Nadat ik een commentaar bij de bestelling had achtergelaten dat ik de poster de volgende dag echt nodig had, werd ik nogmaals gebeld. De mederwerker vertelde mij dat zij hun best zouden doen maar dat ze ook afhankelijk waren van de postservice. Fijn zo'n extra stukje klantenservice!

Johanna

Snel en niet duur, maar driehoekige verpakking niet feilloos