Erg positief! binnen een dag een reactie op een mail met vragen, na 1 uur na bestellen een mail dat ze op de post zijn gedaan en de volgende morgen al kon ophalen. De kwaliteit was nog beter dan...Erg positief! binnen een dag een reactie op een mail met vragen, na 1 uur na bestellen een mail dat ze op de post zijn gedaan en de volgende morgen al kon ophalen. De kwaliteit was nog beter dan verwacht en de posters waren goed bijgesneden.
Dunya
Ik ben erg positief over dit bedrijf!
Veerkamp
Top! Zeer tevreden!
Jan
Perfecte poster van een EPS bestand!
Rochelle Geldorp
Heel goed positief
Marco
Fantastisch
Karin van Driel
Zeer goed bedrijf snelle levering, goede kwaliteit poster!
Jolanda
Goede ervaring
WeGotYourStack
Positief verrast over prijs/kwaliteit en snelheid levering. Wij hadden een simpele print op A1 formaat nodig. Diverse andere partijen rekenden hier m.i. erg veel voor. sneleenposter.nl kon leveren...Positief verrast over prijs/kwaliteit en snelheid levering. Wij hadden een simpele print op A1 formaat nodig. Diverse andere partijen rekenden hier m.i. erg veel voor. sneleenposter.nl kon leveren ver onder de "marktprijs".