Carolien

Geweldig bedrijf! Schitterende kwaliteit! Absolute aanrader.

Iris de Jong

Gisteren besteld, vandaag in huis! De poster is prachtig geworden! Kwaliteit voor een goede prijs. Echt super tevreden.

Rochelle

Voor een schoolopdracht had ik snel een poster nodig, sneleenposter.nl was de enige website die op tijd kon leveren. Op hun website kon je niet zelf bepalen hoe de afbeelding op de poster gedrukt... Voor een schoolopdracht had ik snel een poster nodig, sneleenposter.nl was de enige website die op tijd kon leveren. Op hun website kon je niet zelf bepalen hoe de afbeelding op de poster gedrukt zou worden, waardoor ik mij een beetje zorgen maakte. Gelukkig waren alle zorgen voor niks want ze hebben een super nette en keurige poster afgeleverd! Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.

Marly

Snel is het zeker! En ook het process doen zij netjes, zij belde mij om te controleren of het juiste bestand werd gebruikt (na upoad online) en de poster was vervolgens de volgende dag in huis. Mooi... Snel is het zeker! En ook het process doen zij netjes, zij belde mij om te controleren of het juiste bestand werd gebruikt (na upoad online) en de poster was vervolgens de volgende dag in huis. Mooi en dikkere kwaliteit. Ondanks dat ik een kleine poster zelf vergroot had, was de kwaliteit van de print echt super. Wij zijn blij.

Grietje

Prima. Snelle levering en goede service.

Snelle nette levering

aforma drukkerij

Prima eerste indruk.
even gebeld en gelukkig geen wachttijd. gelijk een vriendelijke meneer die goed antwoord gaf

Top, snel en netjes geleverd.

Lydia

Prima ervaring. Geen gedoe, gewoon mooi werk afgeleverd. Voor vragen kun je goed terecht.

Poster besteld van foto van onze kleindochter.