Ik heb (snel) een poster willen bestellen en dat ging ook goed. Echter, het eindproduct was een wat vage foto /poster. Ik heb hier over gecorrespondeerd en toen bleek dat de resolutie goed was maar...Ik heb (snel) een poster willen bestellen en dat ging ook goed. Echter, het eindproduct was een wat vage foto /poster. Ik heb hier over gecorrespondeerd en toen bleek dat de resolutie goed was maar de foto bleek al vaag. Daar had ik graag voor gewaarschuwd willen worden. Zelf had ik dat niet in de gaten. Ik had zelf moeten zien dat t te vaag was en ik had graag gewaarschuwd geworden.
Martine
Telefonisch ben ik prima geholpen, en de posters zijn van goede kwaliteit, en snel geleverd!
Heel goed!
Hele goede service ,en mooie kwaliteit vd posters. Kom zeker terug !!
Boven verwachting, en goede prijs
OJC Vierbergen
Snel sneller snelst
Ontvangen wat ik er van had verwacht. Tevreden klant dus !
Mel
Netjes, makkelijk, snel
Na een foute levering volgde een snelle oplossing en even zo snelle nalevering
LEVgroep
We hadden snel een poster nodig op A1 formaat; "sneleenposter.nl" is de perfecte oplossing gebleken: voor ee redelijke prijs binnen enkele dagen de poster binnen.