Levertijd volgens afspraak
Dienst na verkoop

Sabine Geens

Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. Leveringstijd is minder.

Kwaliteit van producten

Reactie SoapQueen Europe:

TIP: Bepaal zelf hoe snel uw order verzonden moet worden.
SPOED verzenddatum: 3 tot 5 werkdagen
EXPRES verzenddatum: 1 tot 2 werkdagen

demy swart/gabrielle oostwal

Iets te lange verwerking van betalingen maar voor de rest super

good verpakt

Reactie SoapQueen Europe:

TIP: Kies zelf hoe snel de order verwerkt moet worden.
DOOR AANHOUDENDE DRUKTE EN EXTRA MAATREGELEN IS DE LEVERTIJD VERLENGD!
SPOED...
TIP: Kies zelf hoe snel de order verwerkt moet worden.
DOOR AANHOUDENDE DRUKTE EN EXTRA MAATREGELEN IS DE LEVERTIJD VERLENGD!
SPOED verzenddatum: 3 tot 5 werkdagen
EXPRES verzenddatum: 1 tot 2 werkdagen
Hartelijk dank voor uw begrip en geduld.

Hetty

Heeel traaag. Langzame bevestiging en levering.

Ze hebben veel

Reactie SoapQueen Europe:

Deze beoordelaar kan duidelijk geen begrip opbrengen door de extreme omstandigheden waarin we ons bevinden. Ze heeft blijkbaar geen flauw benul van hoe een bedrijf in elkaar zit.
In de...
In de bestelmodule staat meermaals duidelijk aangeven waarom en hoe lang de standaard verzendtijd voor onbepaalde tijd verlengd is. We hebben een prachtig systeem waarbij de klant zelf kan aangeven hoe snel er geleverd moet worden. Dit systeem maakt dat wij scherpe prijzen kunnen bieden voor alle klanten.
Hetty heeft gekozen voor een verzenddatum van 6 tot 9 werkdagen. Haar order werd netjes op tijd volgens afspraak verzonden op de 7e werkdag.
Deze klant had ook kunnen kiezen voor 1-2 werkdagen of 3-5 werkdagen. Dat heeft ze niet gedaan, dus is het erg vreemd om dan achteraf te gaan klagen.
We adviseren om voortaan elders te bestellen.

Nathalie Lowenstein

Heel goed

Breed assortiment

Anja

Goed. Handig straters pakket

Starters pakket heeft veel keuze

Daphne De Bock

De zeepjes die wij bij De Online Zeepwinkel besteld hebben voor ons doopsuiker waren zo goed dat we ze opnieuw zullen bestellen, iedereen was laaiend enthousiast over de lekkere geur, die ook op de... De zeepjes die wij bij De Online Zeepwinkel besteld hebben voor ons doopsuiker waren zo goed dat we ze opnieuw zullen bestellen, iedereen was laaiend enthousiast over de lekkere geur, die ook op de website perfect omschreven staat.

kostprijs
opties levering
keuzeaanbod

Altagracia

Pakketje was er heel snel. Jammer dat de was laatste tijd altijd zo snel gaat maar staan goeie aantekeningen met wanneer er weer beschikbaar is.

Duidelijk

B.Prins/ De Etiket Garage

Netjes ingepakt en gelabeld zoals het hoort! Mooi op tijd geleverd.

Duidelijke labeling, goed ingepakt, producten uitstekend.

Gerda Cozijns

Heel tevreden met de kwaliteit en de service. Alleen zou ik wat meer info willen betreft de geurolie die jullie verkopen (gedrag in CP zeep) heb al wat verrassingen gehad

Groot assortiment

Pure Comfort