Levertijd volgens afspraak
Dienst na verkoop

Bieke Luypaerts

Reageren snel en vriendelijk op e-mail. Ze zijn behulpzaam.

Goed georganiseerd

H. Timmermans

Ben weer opnieuw begonnen met zeep maken. Jaren geleden begonnen bij soapqueen te bestellen. En als je daar goede ervaringen mee hebt, keer je terug. Dat is wat ik heb gedaan. Top team met... Ben weer opnieuw begonnen met zeep maken. Jaren geleden begonnen bij soapqueen te bestellen. En als je daar goede ervaringen mee hebt, keer je terug. Dat is wat ik heb gedaan. Top team met topservive en natuurlijk geweldige producten.?

Kwaliteit/ prijsverhoging. Top

Janna Maas

Fijne en natuurlijke producten. De levertijd is wel nogal lang. Een product dat ik heb besteld (lavendelolie) moet nageleverd worden, maar daar heb ik niets meer over gehoord. Dat is wel jammer.

Natuurlijke producten en veel keuze in hoeveelheid (van een paar milliliter tot liters)

Reactie SoapQueen Europe:

Omwille van een overmachtssituatie door de Brexit hebben we te maken met een 2-3 weken vertraging met de aanlevering van verschillende grondstoffen. We hebben alle uitverkochte grondstoffen opnieuw... Omwille van een overmachtssituatie door de Brexit hebben we te maken met een 2-3 weken vertraging met de aanlevering van verschillende grondstoffen. We hebben alle uitverkochte grondstoffen opnieuw dubbel besteld in andere landen. De Lavendelolie komt waarschijnlijk morgen bij ons binnen en wordt volgens afspraak z.s.m. gratis na geleverd.

Denise Verhagen

Erg tevreden met mijn bestelling. Alles was netjes verpakt en helemaal naar wens! Ik ga zeker nogmaals bestellen.

Duidelijk te vinden welk product waar voor is.

Soraya Asses

Good

Assortiment

nvt

Goede kwaliteit

Made by me AVernie

Jullie hebben heel veel leuke producten en het wordt netjes thuis geleverd. Jullie minimum bedrag om te kunnen bestellen vind ik wel hoog

leuk en goed aanbod, de starterpakketten zijn top.

HISTOIRE D'Ô

Voor de eerste keer besteld en alles is prima verlopen

Productinformatie is top. Heel professioneel.

Tay

Snel en veel keuze uit producten

Snel met leveren

Iris

Leuke producten besteld! Daarnaast ook erg netjes verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Mooi verpakt, veel keuze!