R Degeling

Uitslag na 5 werkdagen nog niet binnen.

Meerdere malen contact opgenomen met het bedrijf, zonder enige response.

Reactie SOAzelftester.nl:

Dag Rene, wij hebben je gebeld direct na je eerste klachtenmail. Nu blijkt dat je niet naar volledigheid het formulier had ingevuld. Uit coulance hebben wij de aankoopsom terugbetaald ondanks dat je... Dag Rene, wij hebben je gebeld direct na je eerste klachtenmail. Nu blijkt dat je niet naar volledigheid het formulier had ingevuld. Uit coulance hebben wij de aankoopsom terugbetaald ondanks dat je voorzien bent geweest van een uitslag. Wij achten deze negatieve review daarom niet geheel terecht en betreurenswaardig.

Yara vd Helst

Heel eenvoudig proces. Als je niet snapt hoe je met je testcode en geboortedatum kan inloggen dan weet ik het ook niet meer! Makkelijker kan niet en bovendien geheel anoniem. Perfecte uitkomst voor... Heel eenvoudig proces. Als je niet snapt hoe je met je testcode en geboortedatum kan inloggen dan weet ik het ook niet meer! Makkelijker kan niet en bovendien geheel anoniem. Perfecte uitkomst voor mij

Reactie SOAzelftester.nl:

Hartelijk dank Yara voor je positieve recensie van onze zelftestdienst. Dit doet ons deugd te lezen!

MD

Zeer snelle (anonieme) toezending van de test die door de brievenbus past. Superduidelijke uitleg. Op donderdag op de post gedaan, maandagochtend was de uitslag er al. Blij dat je dit zelf thuis... Zeer snelle (anonieme) toezending van de test die door de brievenbus past. Superduidelijke uitleg. Op donderdag op de post gedaan, maandagochtend was de uitslag er al. Blij dat je dit zelf thuis kunt doen.

Reactie SOAzelftester.nl:

Dank MD voor deze volledige recensie die goed weergeeft waar wij voor staan en al jaren lang onze beloftes in waarmaken! :)

Wil Van Olphen

(Bewerkt)

Ik heb geen goede ervaring .
Test ingestuurd , nooit een uitslag gekregen , ook niet na tweemaal een daarvoor bestemt formulier in te dienen .
Wel erg duur dus weggegooid geld eigenlijk...
Ik heb geen goede ervaring .
Wel erg duur dus weggegooid geld eigenlijk .

Ben gevraagd de review aan te passen !
Er is mij geen oplossing geboden voor het probleem .
Er is ergens een fout geslopen in de test waardoor de test ongeldig is . Hoe of wat ik had , vind ik persoonlijk ,zeker een nieuwe test toegestuurd mogen krijgen dat als service van dit bedrijf .
Dat is mij dus niet aangeboden dus ik pas niets aan helaas !

Reactie SOAzelftester.nl:

Beste Wil, wij begrijpen dat het niet voor iedereen even makkelijk is om te begrijpen hoe je moet inloggen met je eigen testode. We hebben je omdat je de testcode al had gebruikt een kosteloze... Beste Wil, wij begrijpen dat het niet voor iedereen even makkelijk is om te begrijpen hoe je moet inloggen met je eigen testode. We hebben je omdat je de testcode al had gebruikt een kosteloze nieuwe test opgestuurd, en na 1 werkdagen was de uitslag bekend. U bent dus goed geholpen lijkt ons. We vinden zo'n negatieve recensie dan ook erg jammer.

Roger Meeremans

Vlot

Reactie SOAzelftester.nl:

Dankuzeer Roger voor deze positieve recensie

Henk Grootjans

Snelle verzending na aanmelding en bij problemen ook telefonisch contact mogelijk

Reactie SOAzelftester.nl:

Wij zijn u erkentelijk voor deze review Henk Grootjans. Ontzettend bedankt! :)

J. Fliedmann

Zeer kundige service via chat over de testafname

Reactie SOAzelftester.nl:

Beste J. Fliedmann, wij zijn verheugd te vernemen dat wij u tevreden hebben kunnen verder helpen!

Narda

(Bewerkt)

Netjes

Jetty Pepels

Na 4 weken nog steeds geen uitslag

Reactie SOAzelftester.nl:

Hoi Jetty, je hebt je uitslag van ons gekregen en je hebt je excuses aangeboden voor ten onrechte ons bedrijf af te doen als niet professioneel. Nadat wij hebben verzocht de negatieve review in te... Hoi Jetty, je hebt je uitslag van ons gekregen en je hebt je excuses aangeboden voor ten onrechte ons bedrijf af te doen als niet professioneel. Nadat wij hebben verzocht de negatieve review in te trekken heeft u nooit meer iets van u laten horen. Wij betreuren dat enorm. We doen ons uiterste best iedereen zsm te voorzien. Maar vergissingen vanuit de kant van de consument kunnen wij niet voorkomen.