Klantvriendelijk en after sales

Snelle en goede afhandeling van de bestelling

Prima service bij online bestelling

info meesturen over behandeling schoenen

Deze enquëte komt te vroeg... de bestelling is nog niet afgeleverd!

Reactie Soeterboekschoenen.nl:

Helaas krijgen wij op dit moment meer opmerking over levertijden van bestellingen. Door enorme drukte bij pakketbezorgers zijn er vertragingen. Helaas kunnen wij daar niets aan doen.
Met...
Hans Soeterboek
Soeterboek Schoenen

andrea dorstijn

Had een paar pantoffels besteld en kreeg een sjaal.

Beter opletten.

Reactie Soeterboekschoenen.nl:

beste mevrouw Dorstijn,
beste mevrouw Dorstijn,
Helaas voor u, maar bij ons worden gelukkig ook fouten gemaakt. Hebben vandaag de juiste bestelling naar u verstuurd, met gratis retour-sticker om verkeerde product terug te sturen.
Pakket kunt u inleveren bij elk servicepunt van PostNL.
Mijn excuses voor de vertraging en moeite die u moet nemen.
met vriendelijke groet,
Hans Soeterboek
Soeterboek Schoenen

Snelle levering, schoenen zoals afgebeeld op de website. Zeer tevreden.

Nee Z

P v Rietbergen

Snelle levering en service. Helemaal prima.

Mooie schoenen gekocht tegen een goede prijs! Order was half uur na bestelmoment al verwerkt en werd goed uitgeleverd.

Wat ik een beetje tegen vond vallen was het feit dat de verpakking open was en de doos met schoenen dus ergens in het sorteer- en leverproces verloren hadden kunnen gaan. Gewoon vergeten de... Wat ik een beetje tegen vond vallen was het feit dat de verpakking open was en de doos met schoenen dus ergens in het sorteer- en leverproces verloren hadden kunnen gaan. Gewoon vergeten de plakstrips van de verpakking te halen voor het sluiten. Heeft nauwkeurigheid te leiden gehad onder de snelheid? Gelukkig is de bestelling goed gegaan.

Positief, goede aanbiedingen. Makkelijk bestellen en snelle levering