Klantvriendelijk en after sales

Manon

Schoenen besteld en betaald, nu blijkt dat het niet op voorraad is.

Voorraad beter bijhouden

Reactie Soeterboekschoenen.nl:

Beste Manon,
Ook wij vinden het heel vervelend dat wij bepaalde orders niet kunnen leveren ivm voorraadverschillen. Daar worden wij beide niet blij van!
met vriendelijke groet,
Hans...
Beste Manon,
met vriendelijke groet,
Hans Soeterboek
Soeterboek Schoenen.

JP Vente van Elden

Mijn ervaring met dit bedrijf is: alles tot de puntjes goed verzorgd. totaal geen klachten.
zeker een aanrader voor iedereen.

geen verbeter punten

Bestellen, betalen, klaar.
Easy does it!

A.Floris

nee

Heel goed.

Ik zou de klanten een bericht geven als het pakket op het postkantoor ligt. Ik heb gekozen om het pakket op het postkantoor te laten bezorgen en had geen idee dat het pakket daar al een paar dagen... Ik zou de klanten een bericht geven als het pakket op het postkantoor ligt. Ik heb gekozen om het pakket op het postkantoor te laten bezorgen en had geen idee dat het pakket daar al een paar dagen lag. Iets anders: Ik kreeg na de betaling een mail met een andere bankrekening nummer en ik schrok daarvan. Toen heb ik de winkel gebeld en er werd mij rustig uitgelegd hoe het zit. Verder ben ik echt tevreden over jullie winkel.

R.DeBruyne

Na een telefoontje over info vd te bestellen schoenen, krijg je wat ze beloven.

Aankoop schoenen in webwinkel in de avond. De volgende dag bericht dat mijn betaling was ontvangen en mijn schoenen verstuurd. De dag daarop aangeleverd. Toen wij niet thuis waren bij de buren... Aankoop schoenen in webwinkel in de avond. De volgende dag bericht dat mijn betaling was ontvangen en mijn schoenen verstuurd. De dag daarop aangeleverd. Toen wij niet thuis waren bij de buren achtergelaten.