Gewoon: heel goed, website helemaal ok, bestelinfo OK; bestelstatus info ok; artikel precies wat besteld was; snel en correct geleerd. Scherpe prijs in de sales. Vriendelijk. Wat wil een klant...Gewoon: heel goed, website helemaal ok, bestelinfo OK; bestelstatus info ok; artikel precies wat besteld was; snel en correct geleerd. Scherpe prijs in de sales. Vriendelijk. Wat wil een klant eigenlijk meer!
Nee.
Prima!
Online schoenen gekocht, top!
Goede prijs voor mijn schoenen. Vervolgens geheel probleemloos en snel de schoenen ontvangen.
Hans
Online besteld, de volgende dag bezorgd. Helaas bestelde ik de verkeerde maat, daarom ben ik naar de winkel gegaan. Ik kon het geld terugkrijgen maar koos ervoor te ruilen. Ik ben bijzonder goed en...Online besteld, de volgende dag bezorgd. Helaas bestelde ik de verkeerde maat, daarom ben ik naar de winkel gegaan. Ik kon het geld terugkrijgen maar koos ervoor te ruilen. Ik ben bijzonder goed en vriendelijk geholpen.
Mw van de griendt
Goed bestelling was er super snel
Superfijn dat je vooraf via de site kunt reserveren! Echt zeer klantvriendelijk en gericht op de klant van gemak voorzien. Ook in de winkel heel erg fijn geholpen. Verkoopster had alle tijd en wilde...Superfijn dat je vooraf via de site kunt reserveren! Echt zeer klantvriendelijk en gericht op de klant van gemak voorzien. Ook in de winkel heel erg fijn geholpen. Verkoopster had alle tijd en wilde echt graag helpen bij het vinden van de juiste schoenen voor mij.