Nadat ik mijn bestelling had gedaan had ik heel snel feedback over de bestelling, levering en goederen.
Jammer dat je wat besteld en het blijkt dat het er niet meer is terwijl het nog op de website staat!!!
Prima, alles duidelijk, alles werkt goed, schoenen binnen paar dagen binnen!
Prima, snelle service
Frobel
Goede site, snelle levering
Zeer goede service! Ik kreeg binnen 5 min reactie op een vraag via de mail.
Anneke Twilhaar
Mij allergrootste complimenten voor jullie bedrijf. De manier van bestellen, snelle levering, snelle terugbetaling bij retourzenden vanwege onjuiste pasvorm, contact etc. Dit kon echt...Mij allergrootste complimenten voor jullie bedrijf. De manier van bestellen, snelle levering, snelle terugbetaling bij retourzenden vanwege onjuiste pasvorm, contact etc. Dit kon echt niet beter. Ga zo door
Goed bedrijf met een mooie website en snelle levering.
Topservice, waarvoor dank...ik had als 1e een te grote maat besteld, vervolgens kosteloos 2 paar andere maat schoenen ontvangen om te passen! Uitermate klantvriendelijk en uiteraard dit vertrouwen...Topservice, waarvoor dank...ik had als 1e een te grote maat besteld, vervolgens kosteloos 2 paar andere maat schoenen ontvangen om te passen! Uitermate klantvriendelijk en uiteraard dit vertrouwen niet beschaamd en na keuze de schoenen geretourneerd.