Klantvriendelijk en after sales

Nvt

nvt

Ik was zeer specifiek op zoek naar naar een bepaald paar slippers. SoeterboekSchoenen had deze als een van de weinige webwinkels in mijn maat op voorraad.

De definitie van het begrip "hakhoogte" is verwarrend. In mijn beleving is dat van af de vloeroppervlakte tot aan de hiel. Op de website werd een andere definitie gebruikt. Bij navraag per mail... De definitie van het begrip "hakhoogte" is verwarrend. In mijn beleving is dat van af de vloeroppervlakte tot aan de hiel. Op de website werd een andere definitie gebruikt. Bij navraag per mail kreeg ik zeer snel een juiste reactie.

Pothoven

Uitstekende service. Bestelling direct verzonden en in goede orde ontvangen

Regina

Prima geregeld

petra snoek

Dit bedrijf krijgt een 10

Supersnelle en correcte levering!

Goede site met weergave van collectie. In de collectie graag rekening houden met meer elegante comfort schoenen met breedte H, J, K. Zodat ook de comfortschoen draagster er wat modieuzer en... Goede site met weergave van collectie. In de collectie graag rekening houden met meer elegante comfort schoenen met breedte H, J, K. Zodat ook de comfortschoen draagster er wat modieuzer en eleganter bij kan lopen. Afhandeling van bestelling is prima, snel en correct. Jammer dat bij mij de link in het mailtje niet werkte.

zie boven onder ervaring.

Vriendelijk, snel, service.

Misschien zou men kunnen vermelden of de schoen op maat valt.

Grada

Ik had een paar gebreide sloffen waar een naadje los had gelaten.
Na een mail met foto gestuurd te hebben heb ik kosteloos een nieuw paar gekregen.

Wat een top service..