Zeer tevreden over het product, Makelijk te bestellen en er wordt nog even achteraan gebeld door Sohome om je bestelling te controleren. sneller geleverd als verwacht.
Janna
Een professionele site. Het bestellen gaat makkelijk en na betaling word je goed op de hoogte gehouden van de volgende stappen tot levering aan het bezorgbedrijf. Ook het bezorgbedrijf houdt je...Een professionele site. Het bestellen gaat makkelijk en na betaling word je goed op de hoogte gehouden van de volgende stappen tot levering aan het bezorgbedrijf. Ook het bezorgbedrijf houdt je vervolgens goed op de hoogte tot levering.Zeer professionele en vriendelijke bezorging.
Renate Gerritsen
Top
Ruby van Rossum
Ik vond het al een cadeautje om op jullie website te kijken, maar de service was ook nog eens goed. De sidetable staat nu prachtig in mijn huis! Heel tevreden over alles, bedankt!
Snelle levering en goede communicatie
Geweldig!
Ik word blij van een bedrijf als Sohome ,snele levering , uistekend verpakt. top