Sohome

Mooie website en mooie spullen.

Demi van Lunssen

De eetkamerbank bouclé die ik bij SoHome heb besteld.. Onwijs gaaf en hij zit zoals hij eruit ziet. Lekker en zacht! De leuke bouclé (teddy) stof maakt hem in mijn ogen ontzettend cozy! En dat... De eetkamerbank bouclé die ik bij SoHome heb besteld.. Onwijs gaaf en hij zit zoals hij eruit ziet. Lekker en zacht! De leuke bouclé (teddy) stof maakt hem in mijn ogen ontzettend cozy! En dat straalt hij ook uit. En zo blij dat ik hem uiteindelijk bij SoHome heb kunnen vinden! Na bij bijna alle webshops te horen te hebben gekregen dat hij uit de collectie was.. Ik ben er mega blij mee en zit iedere dag met plezier op deze bank tijdens de eet-momenten! :)

De service was SoHome was zeker 5 sterren waard. Ik werd goed op de hoogte gehouden en de levering was erg snel! Hierdoor kon ik snel van mijn bestelling genieten!

Bestellen ging supersnel, makkelijk kies- en bestelprogramma.
Levering was volgens afgesproken tijdstip en de producten kwamen netjes, goed verpakt en onbeschadigd aan.

Edith De jager

Bestellingen komen niet erg snel binnen , de bezorging werd bij mij tot 2 x toe afgezegd op de dag zelf. Maar ik heb wel vrij moeten nemen helaas..

Reactie Sohome:

Beste Edith,
Wat vervelend dat de bezorging niet helemaal goed is gegaan. Nogmaals onze excuses voor het ongemak!
Veel plezier gewenst met je salontafel en we gaan er vanuit dat een...
Beste Edith,
Veel plezier gewenst met je salontafel en we gaan er vanuit dat een eventuele bestelling in de toekomst zonder problemen geleverd zal worden.
Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan helpen we je graag.
Groetjes,
Team Sohome.

Alida

Hele fijne en adequate bestelling en levering.

Corné Westerveld

Mooie producten en vlotte levering

Mirjam Velema

Heel fijn bedrijf!! Goede, snelle en duidelijke communicatie. Netjes antwoord op vragen. Keurige vervoerder ook!!

Visser

Snelle reactie en prima levering