Duidelijke foto’s en beschrijving op de website wat maakte dat ik gauw mijn keuze kon maken. Bestelling gedaan en een week later had ik al mijn salontafel binnen. Hele fijne...Duidelijke foto’s en beschrijving op de website wat maakte dat ik gauw mijn keuze kon maken. Bestelling gedaan en een week later had ik al mijn salontafel binnen. Hele fijne transportbedrijf die hun afspraak nakomt. De lieve bezorger heeft het pakketje zelfs in de woonkamer voor mij gezet.
Informatie uitstekend
Viviane De Coster
Fantastische service ! Snelle feedback. Klantvriendelijk.
Sanne
Duidelijke website, snel gevonden waf ik zocht, goede service. Bestelling werd zelfs eerder geleverd dan aangegeven. Ik zal hier in de toekomst vaker bestellen.
Marijke van Dijk
Goed contact gehad met het bedrijf. De bezorging was erg vriendelijk en de tafel zag er goed uit, erg blij mee.
Het was okay tot dat ze de kast kwamen brengen. Ze lieten t in de doos, ik moet alleen zien te vinden hoe ik de kartoon van onder de kast zou weghalen... Waarom nemen jullie niet de verpakking mee,...Het was okay tot dat ze de kast kwamen brengen. Ze lieten t in de doos, ik moet alleen zien te vinden hoe ik de kartoon van onder de kast zou weghalen... Waarom nemen jullie niet de verpakking mee, kunnen jullie die toch hergebruiken.
Levent
Veel keuze, kwalitatief goed.
Yvonne Keeley
Goeie ervaring met So Home! Had salontafel Duarte besteld on line. Snelle levering na anderhalve week. Hoefde niets in elkaar te zetten. Leuke merken hebben ze ook.
Miranda Visser
Snelle levering en duidelijke communicatie over de levering, ik kon zelf aangeven wanneer het bezorgd kon worden. De salontafel is net zo mooi als op de afbeelding, echt een aanrader!