Sokkies

De Wielerschnitzels

Over de hele lijn van eerste mail tot afgeleverd ontwerp uitstekend!!! Altijd bereikbaar en meteen aanpassingen voor het ontwerp. Was iedereen maar zo!!!

Reactie Sokkies:

Dankjewel voor de mooie woorden, geniet van de sokken!

VOF DOGTEROM

Fantastisch bedrijf, prachtige sokken afgeleverd, goede communicatie en geweldige service, hier je sokken bestellen!!

Reactie Sokkies:

Dankjewel voor de mooie woorden!

Stokvis Group

Was een hele prettige samenwerking met Sokkies. We gingen voor 3 type sokken en onze ontwerpen werden meteen heel enthousiast ontvangen. Na het versturen van onze patronen en losse logo's kon alles... Was een hele prettige samenwerking met Sokkies. We gingen voor 3 type sokken en onze ontwerpen werden meteen heel enthousiast ontvangen. Na het versturen van onze patronen en losse logo's kon alles ook snel in productie. Terwijl de sokken op verschillende adressen bezorgd en gefactureerd moesten worden was dit geen probleem. Wij zijn dus heel tevreden en blij met het resultaat!

Reactie Sokkies:

Dankjewel voor de mooie woorden!

Feel so good

De sokken, die last minute nog als spedlevering, zijn op tijd binnen! Echt top kwaliteitje hoor, lekkere sokken!

Dankjewel!

D.S.V. Sint Jansbrug

Ik vond de communicatie heel fijn en prijs ook aangenaam, daarnaast heel erg blij met het bonus biertje in ons pakketje.

Dankjewel!

Coverband THINK TWICE

Zeer goede service in t algemeen .

NMG Vastgoed

Geweldige service!

Reactie Sokkies:

Dankjewel voor de beoordeling!

Laura Verhoeff

Erg blij met de mooie sokken! Prettig contact met Mike en snelle levering.

Reactie Sokkies:

Super, dankjewel voor de mooie woorden!

Willem Dijk AGF

Goed!

Super, dankjewel!

NAVARA

Snelle services, denkt mee en levert goede kwaliteit

Reactie Sokkies:

Dankjewel voor de mooie beoordeling en fijne samenwerking!