Sokkies

de Parkstraat eetcafé

Perfect!!

Dankjewel!

IVYVOX

Fijne communicatie. Goede service. Fijne sokken!

Reactie Sokkies:

Super, dankjewel voor de beoordeling!

elgentos

Sokken zien er fantastisch uit! Helemaal op maat.

Reactie Sokkies:

Super, dankjewel voor de fijne beoordeling!

PANDAvak

(Bewerkt)

Fijne communicatie. Er was een probleem met de levering, dat door het bedrijf keurig en snel werd opgelost.

Gumbo Millennium

Snelle levering en goed contact

Reactie Sokkies:

Dankjewel voor de beoordeling!

Karmann ghia club nederland

Prima overleg wat wel en niet duidelijk op de sok kan...

Reactie Sokkies:

Super, dankjewel voor de beoordeling!

Sw

Top ervaring! Het contact verliep vlot, aangenaam, en behulpzaam. Ik kan Sokkies alleen maar aanraden!

Reactie Sokkies:

Dankjewel voor de mooie woorden, geniet van de sokken! :)

O. festival for Opera. Music. Theatre.

Super fijne communicatie, konden een spoed levering doen, en is zelfs eerder gekomen dan gepland!! Kwaliteit van de sokken is ook echt heerlijk, alleen de kleur van de rand kwam niet overheen met... Super fijne communicatie, konden een spoed levering doen, en is zelfs eerder gekomen dan gepland!! Kwaliteit van de sokken is ook echt heerlijk, alleen de kleur van de rand kwam niet overheen met de kleur van ons logo.

Dag Jennifer,
Dankjewel voor je reactie en de beoordeling!
Fijn dat de sokken naar wens zijn. De kleur kan altijd ietsjes afwijken, dit wordt vooraf ook gecommuniceerd.
Draag ze met...
Dag Jennifer,
Dankjewel voor je reactie en de beoordeling!
Draag ze met trots! :)

Wageningen Beasts

(Bewerkt)

Heel slecht. In eerste instantie was het contact erg goed. Een paar wijzigingen die wij aan de sokken wilden zien werden perfect doorgevoerd. Toen de bevestigingsmail echter uiteindeljk kwam, waren... Heel slecht. In eerste instantie was het contact erg goed. Een paar wijzigingen die wij aan de sokken wilden zien werden perfect doorgevoerd. Toen de bevestigingsmail echter uiteindeljk kwam, waren de strepen uit ons design weggehaald, zonder dat daarover gecommuniceerd werd. In diezelfde bevestigingsmail werd zelfs gezegd dat jullie 'deze' (slaand op het gewijzigde design mét strepen konden maken). Omdat het zo geformuleerd werd en het een bevestigingsmail betrof gingen wij er uiteraard vanuit dat het design uit de laatste mail ook bijgevoegd zou zijn in de bevestigingsmail, waardoor wij niet meer nauwkeurig naar dat laatste design gekeken hebben. Je zou dit kunnen zien als een fout van onze kant, maar wij het nog steeds heel gek dat jullie ongevraagd ontwerpen van jullie klanten wijzigen en dan vervolgens ook weigeren om de juiste sokken alsnog te leveren.

Beste,
Bedankt voor de beoordeling.
We betreuren de ontevredenheid, wij mikken uiteraard op volledige tevredenheid!
De gehele samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren. Er is...
Beste,
Bedankt voor de beoordeling.
We betreuren de ontevredenheid, wij mikken uiteraard op volledige tevredenheid!
De gehele samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren. Er is inderdaad gevraagd om een bevestiging op het ontwerp, deze is ook gegeven. Dat er na levering een ander ontwerp gevraagd wordt is helaas niet meer aan te passen bij maatwerk productie.
Wij zullen nimmer ontwerpen wijzigen zonder overleg met onze klanten, ook niet bij deze productie. Hoe vervelend deze miscommunicatie ook is, wij zijn in onze ogen alle afspraken nagekomen.
Na het plaatsen van deze review is er nog een poging gewaagd om tot een oplossing te komen, maar helaas hebben wij geen gehoor ontvangen.
Hopelijk zitten de sokken goed en zijn er vele mensen blij mee gemaakt. :)
Groeten,
Mike Strik
Sokkies

Kyden

We hebben sportsokken besteld met ons eigen logo om weg te geven na een evenement. Sokkies heeft ons goed geholpen met het design en de sokken zijn erg fijn!

Reactie Sokkies:

Dankjewel voor de beoordeling, veel plezier van de sokken!