Positief: veel keus, makkelijk kiezen, snelle levering negatief: messen vertonen kleine roestvlekken na afwassen in vaatwasser
Snel en accuraat
Sjaak van Ass
Pan een keer gebruikt op inductie en werd langzaam warm op een hoge stand.Dus de pan is niet vlak en daarom waardeloos
Een prima ervaring
Luc Van Houdt
(Bewerkt)
Betreft bestelling #NL168345
Door een communicatieprobleem met de pakketbezorger (DHL) werd ik niet tijdig op de hoogte gesteld van de levering op het pakketophaalpunt. Daar werd ik me...Betreft bestelling #NL168345
Door een communicatieprobleem met de pakketbezorger (DHL) werd ik niet tijdig op de hoogte gesteld van de levering op het pakketophaalpunt. Daar werd ik me pas tijdens mijn vakantie (een week later) van bewust en het pakketje werd ondertussen teruggestuurd naar Sola. De klantendienst van Sola heeft hierop goed én snel gereageerd en heeft het pakket opnieuw opgestuurd. Na mijn vakantie zal ik het pakket kunnen ophalen.
Eddy Broekhuizen
Duidelijk en klantgericht
Prima geregeld, snel bezorgd, goed verpakt
Vlottelevering en afhandeling. Product zoals beschreven.