F

Mooi product, goede service

Het hor stond een beetje krom. Snel en goed opgelost.

A de Zwart

Goed en klant vriendelijke Klantensevice

Goede en snelle antwoorden op vragen

Andre

Zeer blij met mijn screen

Goed en vriendelijk personeel reageren snel beter j vragen 👍

W Vos

door gegeven maten precies op maat vlotte service

Put

Bestellen goed, levering goed, ---> aftersales slecht!

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw review. Ik zie dat de afdekdopjes ontbraken bij uw bestelling. Onze excuses hiervoor. Het gebeurt niet vaak, maar komt helaas wel eens voor. Wij moeten deze onderdelen apart... Bedankt voor uw review. Ik zie dat de afdekdopjes ontbraken bij uw bestelling. Onze excuses hiervoor. Het gebeurt niet vaak, maar komt helaas wel eens voor. Wij moeten deze onderdelen apart bestellen, omdat wij niet alle losse onderdelen op voorraad hebben. Ik zie wij ze gisteren hebben ontvangen en gelijk hebben doorgestuurd naar uw adres. Ik verwacht dat u ze uiterlijk volgende week ontvangt.

Bennie

Makkelijk uitzoeken en bestellen

Joke van Beveren

Snel en vakkundig geholpen met verduisterende rolgordijnen en horren voor de dakramen.

goed overleg en aanbevelingen op kwaliteit en prijs verhouding. hun eigen merk is duidelijk goedkoper en kwalitatief doet het niet onder voor dure naam producten

WorkForce / Roel

De klantenservice krijgt van mij een dikke 10 want ondanks de door mijzelf per ongeluk verwisselde breedte/hoogte maten (stomstomstom) deden ze niet moeilijk en werd mijn blunder op snelle en zeer... De klantenservice krijgt van mij een dikke 10 want ondanks de door mijzelf per ongeluk verwisselde breedte/hoogte maten (stomstomstom) deden ze niet moeilijk en werd mijn blunder op snelle en zeer klantvriendelijke wijze opgelost! Hulde!

Klantvriendelijk en service gerichte instelling

A. Bijland

Overzichtelijk, duidelijke afspraken, snelle levering.

Keurig werk, mooi materiaal, alles keurig achtergelaten.

Martijn de Kievit

Heldere uitleg op de website over zelf opmeten hor, goed terugkoppeling over verwachtte levertijd en bereikbare klantenservice voor vragen.