Gerard Heida

Prima ervaring van Solano, na twee keer een aankoop van gordijnen.

betrouwbaarheid, kwaliteit, ruime keus inproducten

Hilda Glb

Vakkundig personeel en goede service

Inmeten pas als stucwerk klaar is. Vond ik op dat moment wel een nadeel maar ben blij met het goede advies.

Boersma

Bestelling en eerste gesprek waren goed alleen er zitten lichte vlekken op het doek en daar willen ze niets van weten of een compleet nieuw doek maar geen tegemoetkoming in de kosten. Wij willen de... Bestelling en eerste gesprek waren goed alleen er zitten lichte vlekken op het doek en daar willen ze niets van weten of een compleet nieuw doek maar geen tegemoetkoming in de kosten. Wij willen de drukte van een nieuw doek niet meer. Maar tegemoetkoming is wat Anders

Vriendelijk en de jongens wilden alles wel doen

R. Doens

Duidelijke en overzichtelijke site en prima service.

Top service, duidelijk hoe lang de levertijd is, keurige levering kortom een bedrijf waar je van op aan kan .

Linda van Dijk

Top bedrijf! Snelle levering en makkelijke website.

Leuke prijzen, snelle levering.
Makkelijke met bestellen.
Gratis proeftstaaltjes.

Sander van Kan

Goed, derhalve iets te veel speling in hor met raam;

mooie materiaal en duidelijke afspraken

De kennis over de producten en uitleg zijn summier. Het zou fijn zijn als iemand met wat meer feeling voor interieur mee denkt en voor uit kijkt. Montage kosten na een grote levering erg duur

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor het schrijven van uw review. Onze adviseurs die komen inmeten zijn gespecialiseerd in het beoordelen van de mogelijkheden en het inmeten van alle producten die wij online aanbieden.... Bedankt voor het schrijven van uw review. Onze adviseurs die komen inmeten zijn gespecialiseerd in het beoordelen van de mogelijkheden en het inmeten van alle producten die wij online aanbieden. Daarnaast kunnen zij alle voor- en nadelen m.b.t. de producten geven. Het geven van interieuradvies is een andere tak van sport en doen wij (op dit moment) nog niet op locatie. Voor de montageservice rekenen wij standaard tarieven en geven wij de inmeetkosten terug als u 4 of meer producten afneemt (zoals bij u). Helaas hadden wij verder geen ruimte meer voor extra kortingen.

honda

Een zeer goede info center

een vlugge antwoord op een mail

De jonge

Keurig bedrijf met een goede klantenservice

Product en klantenservice