Ik heb bij de Ledstripkoning een Advanced set ledstripverlichting voor mijn aquarium gekocht. Het geleverde bevalt mij zeer goed. Volgende dag geleverd, netjes verpakt, goede kwaliteit, en...Ik heb bij de Ledstripkoning een Advanced set ledstripverlichting voor mijn aquarium gekocht. Het geleverde bevalt mij zeer goed. Volgende dag geleverd, netjes verpakt, goede kwaliteit, en alles voor een redelijke prijs. Ik ben er erg blij mee, aquarium ziet er fantastisch uit. Ik kan de Ledstripkoning zeer zeker aan andere mensen aanbevelen
De Roos Johan
Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief. Het is niet de eerste maal dat ik bij Ledstripkoning een bestelling plaats. Alles verloopt steeds vlot en correct. Ik maakte in het verleden gebruik...Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief. Het is niet de eerste maal dat ik bij Ledstripkoning een bestelling plaats. Alles verloopt steeds vlot en correct. Ik maakte in het verleden gebruik van de mail om een vraag te stellen en kreeg een uitgebreid goed antwoord. Vorige week gebruikte ik de chat waar ik ook zeer vriendelijk en doelgericht antwoord ontving. Vorige week stuurde ik een verkeerde bestelling (door mijn fout) terug, tot dus ver werd dit ook correct afgehandeld.