Is prima. Goed (en zonder zeuren) geholpen toen er een kleinigheid (zonder schuld van Ledstripkoning) aan de hand was.
Penzkofer
Fast and reliable delivery - item as described!
van Straalen
Ruime keuze. Goede en snelle levering.
van Hooijdonk
Mooie strips voor een redelijke prijs
zelst
Een aantal vragen gesteld via whatsapp voor mijn bestelling, uiteindelijk zelfs even fysiek in de winkel in Den bosch geweest om te kijken hoe het er precies uitzag. Medewerkster vriendelijk, eind...Een aantal vragen gesteld via whatsapp voor mijn bestelling, uiteindelijk zelfs even fysiek in de winkel in Den bosch geweest om te kijken hoe het er precies uitzag. Medewerkster vriendelijk, eind van de middag een kant en klaar linkje in mijn mailbox. Wilde nog iets laten aanpassen, ook savonds nog reactie via whatsapp. Linkje werd meteen aangepast. Aangeklikt en kon het zo bestellen. (daar het een speciaal aangemaakte order was en geen kant en klaar pakket). Kwaliteit van de spullen oogt goed. Prijs/kwaliteit lijkt eerlijk te zijn.
Jos
Gewoon goed
Daniel
ZEGGEN WAT ZE BELOOFDEN . goed product . snel gelevert .
QUIRIJNEN. Peter
Heel klantvriendelijk en profesioneel
Verkuijlen
Aankoop prima verlopen. Veel informatie op de site te vinden.