Mokta BV

Reactie SolarlampKoning:

Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben contact met u opgenomen om u een passende oplossing aan te bieden om dit ongemak te verlichten. Mocht u in de toekomst hulp van ons nodig hebben staan wij... Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben contact met u opgenomen om u een passende oplossing aan te bieden om dit ongemak te verlichten. Mocht u in de toekomst hulp van ons nodig hebben staan wij graag voor u klaar.

Garip

İnloggen en bestellen

El Haddouchi

Vriendelijke en behulpzaam

Brands

Wij zijn goed en deskundig geholpen en een prima produkt

van der Linden

Helemaal geweldig!

Ludwig

Altijd een goede service hier bij ledstrip koning en telefonisch altijd behulpzaam en vriendelijk !!

Daniel

Via Whatsapp snelle reactie/advies. Uiteindelijk een mail ontvangen met de besproken producten, alleen nog even betalen en klaar.
Producten zijn netjes verpakt en zijn helemaal prima!! Bij de...
Producten zijn netjes verpakt en zijn helemaal prima!! Bij de eerste bestelling en verkeerde keuze gemaakt voor het verlengsnoertje en schakelaar. Maar gelukkig zijn alle onderdelen met elkaar te verbinden. Erg fijn! #aanrader dus.

Hofman

Zeer goed en heel behulpzaam

Hoetink

Prima, reageren snel, goed advies.