Yolanda Lippens

Zeer deskundige klantenservice, heel goed geadviseerd!

van Doorn

Zeer goede ervaring gehad, zowel met bestellen als met service/vragen achteraf

Hans

Voordelige ledstrip met dimmer, werkt perfect!

Prummel

Mijn eerste ervaring is; Bestelling bestond uit twee pakjes de ene was er volgens afspraak, de tweede 3 dagen later. telefonisch contact vriendelijk.

Pascal Kocken

Product is een 10.
Whatsapp hulp is een 11.

Kaandorp

(Bewerkt)

Als je bel en je wil een dimmer kan de persoon iets vriendelijker en duidelijker zijnen niet alleen zeggen bestel maar op de site maar zeg onder welke ribriek het staat

Reactie SolarlampKoning:

Bedankt voor uw review! Inmiddels hebben wij samen contact gehad betreft deze situatie en zijn wij samen tot een passende oplossing gekomen.

Koster

Heeft een overzichtelijke website. Makkelijk om hier online te bestellen. Voor onze trap hebben we ledverlichting besteld. Ik had de luxe variant besteld. Die bleek achteraf niet meer voorradig. En... Heeft een overzichtelijke website. Makkelijk om hier online te bestellen. Voor onze trap hebben we ledverlichting besteld. Ik had de luxe variant besteld. Die bleek achteraf niet meer voorradig. En ook niet meer leverbaar. De basic was wel leverbaar. Vlot geleverd. En het teveel betaalde voor de luxe versie was snel terug geboekt. Wij zijn tevreden.
1 minpuntje...2 van de 16 ledstrips laten los. Gaan we niet druk om maken. Is zelf op te lossen.