Van Hemert

Trapverlichting met sensors gekocht. Echt top product. Makkelijk aan te sluiten duidelijke info. Was alleen bang voor de hechting van de plakstrips dus die heb ik voor de zekerheid aangepast.

Decker

Redelijk

Reactie SolarlampKoning:

Bedankt voor uw review. Al onze profielen leveren wij in delen van 1 meter. Dit wordt ook zo vermeld op de productpagina van de profielen. Mocht u de profielen niet kunnen gebruiken in deze lengtes,... Bedankt voor uw review. Al onze profielen leveren wij in delen van 1 meter. Dit wordt ook zo vermeld op de productpagina van de profielen. Mocht u de profielen niet kunnen gebruiken in deze lengtes, is het uiteraard mogelijk om deze te retourneren.

koens

Duidelijke website, dus snel kunnen besluiten, daarna snelle levering

Brouwer

Snel een reactie

Mulders

Snelle levering, prima prijs, goede kwaliteit product

de Roy van Zuydewijn

Hele snelle levering, prima product.

Kobus

Goed assortiment vriendelijk personeel

Wennink

Goed, zeer handige en goede producten. Zelf connectors voor ledstrips besteld, al meerdere keren. Top bedrijf!

jacobs

Goede producten

Reactie SolarlampKoning:

Bedankt voor uw review! Wij hebben samen inmiddels contact gehad betreft uw probleem. Hierin is door ons aangegeven om foto´s te versturen van het defect, zodat wij dit uiteraard voor u kunnen... Bedankt voor uw review! Wij hebben samen inmiddels contact gehad betreft uw probleem. Hierin is door ons aangegeven om foto´s te versturen van het defect, zodat wij dit uiteraard voor u kunnen oplossen. Wij streven ernaar om een probleem in één keer goed op te lossen, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van de verlichting. Ik wil u daarom vragen om de foto´s alsnog naar ons toe te sturen.

Den Elzen

Goede klantenservice en snelle levering