van Andel

Heel veel keus en veel mogelijkheden.

Roza

Fijn bedrijf mooie producten en snelle goede levering van een compleet product !

Michel

Bi mijn led verlichting, 2 led spotjes met solarbatterij van ongeveer 9 maanden oud werkten niet meer. Opgestuurd met een brief in de zin van "ïk hoor het wel" dus zonder vraag om nieuwe led... Bi mijn led verlichting, 2 led spotjes met solarbatterij van ongeveer 9 maanden oud werkten niet meer. Opgestuurd met een brief in de zin van "ïk hoor het wel" dus zonder vraag om nieuwe led verlichting.

Na 1 week bericht van de klantenservice dat de verlichting is getest en niet te repareren is. Het zei zo dacht ik.
In zelfde mail werk gemeld dat een nieuwe set zou worden verzonden die ik 3 dagen erna heb ontvangen.

Wat een top service!

Skobo vzw

Snelle en correcte levering. Product voldoet volledig aan het bestelde.

Caroline van den Broek

Heel tevreden over de producten maar heel wat minder tevrede n over de manier waarop wij geholpen zijn door een medewerkster aan de telefoon en daarna in de showroom, we werden heel aanmatigend te... Heel tevreden over de producten maar heel wat minder tevrede n over de manier waarop wij geholpen zijn door een medewerkster aan de telefoon en daarna in de showroom, we werden heel aanmatigend te woord gestaan.

Reactie SolarlampKoning:

Bedankt voor uw review.
Bedankt voor uw review.
Ik vind het vervelend om te lezen dat u zich niet gehoord voelde, dit is uiteraard niet de bedoeling geweest. Hiervoor wil ik u mijn welgemeende excuses aanbieden voor het ontstane ongemak. Wij gaan dan ook zeker in gesprek om onze service te kunnen verbeteren.
Ik begrijp dat u nu inmiddels de gewenste spullen en informatie heeft. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, verneem ik dat uiteraard graag en zullen wij u graag te woord staan.

Vandewalle

Ok

Reactie SolarlampKoning:

Bedankt voor uw review. Ik begrijp dat de voedingsadapter in uw set warm wordt. De adapters worden handwarm. Wanneer deze warmer wordt dan dat, wil ik u vragen om contact met ons op te nemen. Wij... Bedankt voor uw review. Ik begrijp dat de voedingsadapter in uw set warm wordt. De adapters worden handwarm. Wanneer deze warmer wordt dan dat, wil ik u vragen om contact met ons op te nemen. Wij gaan dan op zoek naar de oorzaak en zorgen dan uiteraard voor een passende oplossing.

Louwen

Uitstekende afhandeling van mijn bestellingen , meerdere dames en heren gesproken zij gaven deskundig advies

particulier

Snelle levering en netjes geleverd met de juiste gebruikers handleidingen simpel aan te leggen

-de Graaff

Ben persoonlijk langs geweest en werd fantastisch geholpen. Ze denken echt met je mee. Kwaliteit van de producten is zeer goed en eenvoudig in gebruik.