Op de stand van het North Sea Jazz festival stond de stoel die wij graag wilde hebben. Een goede combinatie jazz en design. Wij hebben het showmodel gekocht. De dag na het festival is de stoel...Op de stand van het North Sea Jazz festival stond de stoel die wij graag wilde hebben. Een goede combinatie jazz en design. Wij hebben het showmodel gekocht. De dag na het festival is de stoel bezorgd. Zeer tevreden!
Rosalie
Al meerdere keren een bestelling geplaatst en telkens weer een geweldige service! Echt een aanrader wat betreft het assortiment en snelle service.
Mitchol
Erg fijne ervaring gehad met Solfelt. Mooie producten, goede service, nette levertijden, komen alle afspraken keurig na!
Michelle Zandbergen
Fantastische service!
Chantel
Fijne communicatie en service! Ze werken en denken graag mee.
Petra
Geweldig bedrijf! In het hele proces van bestellen tot leveren denken de medewerkers met je mee en geven ze goed advies. Heel prettig dat er direct contact is in een persoonlijke sfeer. Hier is de...Geweldig bedrijf! In het hele proces van bestellen tot leveren denken de medewerkers met je mee en geven ze goed advies. Heel prettig dat er direct contact is in een persoonlijke sfeer. Hier is de klant geen nummer!
Anne van Heugten
Erg goed! Fijne snelle communicatie en nette levering. Denken graag mee en zijn goed bereikbaar.
Martin
Uitstekend
Teddie
Een fantastisch bedrijf met een geweldige service en naservice! Bedankt mannen! Ik kom zeker terug bij Solfelt!
Particulier
Service was perfect. Meteen reactie. Het was bijna alsof het bedrijf mij al langer kende! Zou zomaar mogelijk zijn.