Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Kevin Bloemen

Betrouwbaar en klantgericht met een duidelijke visie!

Sanne

Het was een kort, prima gesprek.
Ik ben snel na mijn eerste mail benaderd en de beloofde follow up kwam ook snel. Fijn!

Metem International

SKEEP has a really professional and friendly team. If you are looking for an office, strictly recommend you to work with them.

Lumenplan

Positief, goede communicatie, snel

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

manier om snel relevante locaties met elkaar te kunnen vergelijken (prijs/m2/faciliteiten en dan op kaart etc)

Het HypotheekAdviesHuis Westland

Heb alleen per mail contact gehad over een informatieverzoek. Dit verliep heel soepel.

Pieter Kers

Prima, adequaat en relaxed communiceren

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Niet echt, ik begreep alleen niet onmiddellijk Skepp's rol. De begeleiding die Skepp biedt is voor mij niet echt nodig (ik loop al wat langer mee), maar om te zoeken/oriënteren is het een prima... Niet echt, ik begreep alleen niet onmiddellijk Skepp's rol. De begeleiding die Skepp biedt is voor mij niet echt nodig (ik loop al wat langer mee), maar om te zoeken/oriënteren is het een prima platform.

Albert de Jong

Bij SKEPP werken alleen erg gemotiveerd en vriendelijke mensen met en grote kennis van de vastgoedwereld, die alles doen om je best mogelijk te helpen. Uitstekend!!

Valiantys BV

Snel, betrouwbaar, eerlijk en compleet advies

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Mogelijkheden omtrent inrichting van kantoor (meubels, veraderruimte, etc...)

Kosta

Snelle reacties, helder en enthousiast.

Blinktuit

Na het invullen van het contactformulier op Skepp werd ik gebeld door Kas. Door veel vragen en interesse te tonen wist hij ons aan de juiste locatie te koppelen. Dat zorgde ervoor dat uiteindelijk... Na het invullen van het contactformulier op Skepp werd ik gebeld door Kas. Door veel vragen en interesse te tonen wist hij ons aan de juiste locatie te koppelen. Dat zorgde ervoor dat uiteindelijk onze eerste bezichtiging ook het kantoor was waar we voor gekozen hebben. Een aanrader om SKEPP in te schakelen.