Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Ramon

Groot aanbod. Goede en snelle service. Ontzettend klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

Prettig Lezen

Prima geholpen en erg vriendelijk

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Betere notering van de aanvraag van de klant.
Soms zijn we overbodig benaderd door mogelijke kantoorvoorzieningen die niet voldeden aan onze aanvraag.

Diana

Goede service. Klantvriendelijk. Snel en duidelijk!

Snelle, goede service

StretchSense Ltd

Amazing. Very fast response, hard work, and great selections of work space on short notice and short time frame

N/A. You guys are great!

MOIJ

De samenwerking met Skepp is ontzettend fijn verlopen bij het vinden van een nieuw kantoor. Op basis van ons onze wensen hebben ze een voorstel gedaan van verschillende plekken, dit maakte de... De samenwerking met Skepp is ontzettend fijn verlopen bij het vinden van een nieuw kantoor. Op basis van ons onze wensen hebben ze een voorstel gedaan van verschillende plekken, dit maakte de zoektocht naar kantoor erg gemakkelijk.

Het contact met Kas, onze broker verliep soepel en voor vragen konden we altijd heb hem terecht.

Wanneer je zelf niet veel tijd hebt om short list te creëren van nieuw kantoor ruimtes is dit een ideale oplossing.

Succes!

Amsternannies

Op donderdagochtend hebben wij ons ingeschreven bij SKEPP en diezelfde middag konden we al kijken bij een kantoorpand die onze voorkeur had. Een mooie ruimte, in het centrum van Amsterdam voor een... Op donderdagochtend hebben wij ons ingeschreven bij SKEPP en diezelfde middag konden we al kijken bij een kantoorpand die onze voorkeur had. Een mooie ruimte, in het centrum van Amsterdam voor een betaalbare prijs. Het voldeed precies aan onze verwachtingen; we konden er direct een week later in. Zonder SKEPP hadden we deze bijzondere ruimte, in de Kerk, nooit gevonden. Super dus!

Nee!

Sarah

Super aardige mensen (contact gehad met Thijs) en heel snel met reageren en dingen regelen. 's Ochtends gebeld voor een bezichtiging en we konden diezelfde middag al terecht. Top!

Lumenplan

Goed, fijn om 1 contactpersoon te hebben in de zoektocht.

zorgen dat er echt 1 cp is, dus niet alsnog veel belletjes van de kantoren zelf

Mw Vrijkorte

Supergoede service en fijne klantvriendelijkheid. Ik kom zeker terug.