Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Game Changers Academy

Na een telefoontje en online registratie voor een bezichtiging kon ik nog dezelfde dag langskomen. Heel snel, efficient en vriendelijk contact gehad. Aanrader om je werkplek te vinden!

cristina stoian / crisspix

I was helped to find an atelier for my photography business.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Please show prices upfront together with the right pictures, pretty confusing what you get in the end, it's nice to see high end locations but pointless if you cannot afford them.

Florine

Positief

Geen verbeterpunten

Marianne Croes Advies

Mijn ervaring met Skepp is heel positief. Kas heeft mij goed geholpen met de zoektocht naar een voor mij passend kantoor, met veel geduld en oprechte belangstelling.

Margreet ByFar

Super

Niet

Psychogamma, psychotherapie-, coachings- en hypnosepraktijk

Heel goed en snel contact. Had met spoed - binnen een week- werkruimte nodig voor mijn praktijk. Kim luisterde secuur naar mijn wensen en gaf goede adviezen en schakelde allerlei organisaties in om... Heel goed en snel contact. Had met spoed - binnen een week- werkruimte nodig voor mijn praktijk. Kim luisterde secuur naar mijn wensen en gaf goede adviezen en schakelde allerlei organisaties in om mij te benaderen met snelle oplossingen. Dat was heel verrassend. Dit allemaal zonder bemiddelingskosten. Morgen kan ik verhuizen.
Heel fijn!

Prettig, persoonlijk en behulpzaam.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Na het eerste contact was er geen verdere begeleiding meer, ik vond het in de wirwar van panden waarmee ik in contact was lastig in te schatten wat wel of niet van skepp kwam. Het voelde ook alsof... Na het eerste contact was er geen verdere begeleiding meer, ik vond het in de wirwar van panden waarmee ik in contact was lastig in te schatten wat wel of niet van skepp kwam. Het voelde ook alsof bv een Regus erg aan ons trok, wat ook een negatieve uiting op Skepp heeft als bemiddelaar.

Seraya Koopman

Zeer vriendelijk te woord gestaan en snelle service.

Jeroen Peeters / Philips

Aanvraag gedaan via de website, 30-40 minuten laten gebeld door Thijs (geloof ik)

Op dit moment geen.