Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

LetsCo./ StudieKeuzeAdvies

Goede, snelle communicatie. Binnen een korte tijd een mooi kantoor gevonden!

Jan Schipper - SYNIM b.v.

Prettig, snel, to-the-point, informeel

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Durf aan te geven dat informatie op website per definitie het risico in zich heeft om niet actueel te zijn omdat de markt nu eenmaal zo is. Iets zoals "Hoewel wij dagelijks ons stinkende best voor u... Durf aan te geven dat informatie op website per definitie het risico in zich heeft om niet actueel te zijn omdat de markt nu eenmaal zo is. Iets zoals "Hoewel wij dagelijks ons stinkende best voor u doen om de informatie op de website up-to-date te houden komt het wel eens voor dat het aanbod in werkelijkheid inmiddels gewijzigd is. Wij stellen het op prijs als u daar achter komt u dit aan ons door geeft. Alvast bedankt!"

Reactie Sollf - Click. Rent. Work.:

Beste Jan,
Beste Jan,
Een slimme suggestie! Sinds het begin van dit jaar hebben we een client contact manager aangenomen die contact opneemt met verhuurders om het aanbod zo actueel mogelijk in beeld te brengen. We willen de datum van de laatste update gaan communiceren op onze website naar aanleiding van je tip!
Op ons andere platform 'Launchdesk' (by SKEPP) doen we dit reeds, zie deze pagina; http://www.launchdesk.nl/nl/kantoorruimtes-te-huur-in-kantoor-in-amsterdam-zuid-oost-ellermanstraat-spakler (zie het kopje 'te huur bij ons kantoor'). Op www.skepp.nl gaan we dit binnen nu en 1 maand doorvoeren (tegelijk met het nieuwe ontwerp voor de kantoorpagina's).
Dank voor je suggestie en heel veel succes!
Mvr.gr. Joost Lansink

Lars van den Brink

Zeer vriendelijk en positief

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

ik kreeg geen snelle reactie op mijn laatste mail met vragen, maar na telefoontje waren die snel beantwoord

M. Grimme

Keurige service

Juffrouw Janssen

Snelle service, vriendelijke benadering, groot aanbod, spelen goed in op vraag en aanbod. Handig dus, niks mee mis.

Ger Erades PorgramIT BV

Prima service, direct potentiele aanbieders geleverd en we zijn vervolgens geslaagd in onze missie een trainingslocatie te vinden.

Datametrics B.V.

Adequaat, pro-actief en correct.

Pockies

Heel fijn bedrijf! Door je voorkeuren aan te geven (qua ruimte en richtprijs) krijg je kantoren te zien die voor jouw bedrijf relevant zijn. Verder is de communicatie top! Je krijgt snel bericht en... Heel fijn bedrijf! Door je voorkeuren aan te geven (qua ruimte en richtprijs) krijg je kantoren te zien die voor jouw bedrijf relevant zijn. Verder is de communicatie top! Je krijgt snel bericht en Skepp is altijd bereikbaar voor vragen etc!

Marjolein

Ik heb zojuist gebeld met Skepp omdat ik een maatwerkoplossing nodig heb voor mijn nieuwe bedrijf. Het gesprek was prettig en er wordt goed meegedacht. Ze gaan ermee aan de slag dus ik ben heel erg... Ik heb zojuist gebeld met Skepp omdat ik een maatwerkoplossing nodig heb voor mijn nieuwe bedrijf. Het gesprek was prettig en er wordt goed meegedacht. Ze gaan ermee aan de slag dus ik ben heel erg benieuwd!

Dimitra Lilis DSS Netherlands

Erg vriendelijk en heel duidelijk.
Erg vriendelijk en heel duidelijk.
Ben goed geholpen door jullie consultant, het is voor ons hier in Griekenland iets onbekends, maar ze was erg behulpzaam en belde ook vaak om te vragen of ik iets nodig heb wat ik erg goed vond.