Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

onlinemarketingvacatures

Ik heb contact gehad met Kas Bruinsma van jullie team en dat was een prima ervaring! Zeer behulpzaam bij het zoeken naar kantoorruimte, alert, snel en plezierig en uitstekend qua regelmatig contact... Ik heb contact gehad met Kas Bruinsma van jullie team en dat was een prima ervaring! Zeer behulpzaam bij het zoeken naar kantoorruimte, alert, snel en plezierig en uitstekend qua regelmatig contact hebben wat de status was en of hij nog wat kon doen. Onder de indruk van de dienstverlening.

van Loon

Prima, via de oproep in contact gekomen met diverse verschillende kantoor aanbieders.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

De emails van de huuraanbieders betreffen vaak doorgestuurde emails vanuit jullie. Daardoor kregen wij meerdere malen inzicht in de afspraken omtrent leadvergoedingen.

R. Leek

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

communicatie tijdens 'work in progress' wat de status is

DHVC VASTGOEDSERVICE

Positief

JCC Software

Positief

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Aangezien het contact eerst via onze directeur verliep, was ik niet op de hoogte van de rol van Skepp. Thijs van Eerden heeft mij dit uitstekend uitgelegd.

Thabita Echter / Offices For You

Het persoonlijke contact kan ik erg waarderen, dit brengt de samenwerking ten goede.
Snelle reactietijd. Prettig communiceren zo! Het voelt ook echt als een samenwerking, dat heb ik met andere leadbrokers een stuk minder.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Het enige dat ik me kan bedenken wat voor ons van toegevoegde waarde zou zijn is een vermelding van onze locatie op jullie Social Media zoals jullie met nieuwe locaties doen om weer even naar voren... Het enige dat ik me kan bedenken wat voor ons van toegevoegde waarde zou zijn is een vermelding van onze locatie op jullie Social Media zoals jullie met nieuwe locaties doen om weer even naar voren te komen.

Op onze beurt kunnen wij hier natuurlijk misschien een leuke actie van maken met bijvoorbeeld een gereduceerde prijs voor een kantoor gedurende 1 maand.

F. Adak / Buropas Den Haag

Na ingeschreven te hebben via internet site van Skepp, werd ik kort daarna teruggebeld om uitgebreid mijn wensen te bespreken en gerichte aanbieding te doen. Bij eerste voorstel was het meteen raak... Na ingeschreven te hebben via internet site van Skepp, werd ik kort daarna teruggebeld om uitgebreid mijn wensen te bespreken en gerichte aanbieding te doen. Bij eerste voorstel was het meteen raak en sinds kort ook een blije huurder

Mooie originele internet site

Marc Oosterkamp

Snel en efficiënt in het bemiddelen

N

Zeer behulpzaam, vriendelijk, komen afspraken na, zeker een aanrader! dikke 10+++++