Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Marjorie de Jager-Wijntuin

Duidelijke website. Kantoorruimte gevonden binnen 1 dag! :-)

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Het is jammer dat op specifieke vragen over bijvoorbeeld huurprijs, soorten contracten, eerst contact opgenomen moet worden met de verhuurder. Prettiger zou zijn wanneer jullie over deze informatie... Het is jammer dat op specifieke vragen over bijvoorbeeld huurprijs, soorten contracten, eerst contact opgenomen moet worden met de verhuurder. Prettiger zou zijn wanneer jullie over deze informatie beschikken. Hier hangt namelijk vanaf of de ruimte geschikt is en er een bezichtiging gepland kan worden.

Business Center Kaap Noord

Als business center krijgen wij regelmatig goed omschreven zoekvragen door via SKEPP. Alle medewerkers zijn vriendelijk en sympathiek en doen gewoon hun werk goed.

Aron Reek

De dienstverlening van SKEPP is naar mijn mening ongeëvenaard: zeer korte lijnen, pro-actief en klantgericht. Helemaal top dus!

Darryll Atema Fotografie

Verzoek werd direct opgepakt en tijdens bezichtiging ruim tijd gehad op meerdere opties te bekijken. Mits ik iemand vind om een ruimte mee te delen zal ik zeker een ruimte huren. Goede service.

Joris

Vriendelijk, klantgericht en meedenkend

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Ga vooral zo door! Jullie persoonlijke aanpak en feedback onderscheid jullie van de concurrentie.

Spaces

Ik ben erg tevreden over de samenwerking met SKEPP. De communicatie verloopt snel en efficiënt. De leads zijn ook van kwaliteit.

DLVR

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

1) Een nog vollediger aanbod zou top zijn. In het oerwoud van opties wil ik als zoeker graag 1 plek hebben waar ik een volledig overzicht van het aanbod op de markt krijg.
2) De opvolging van...
2) De opvolging van de aanbieders is in enkele gevallen erg passief (een algemene email met brochure), onpersoonlijk en niet aansluitend bij de wensen. Wat zou Skepp daaraan kunnen doen?

Nora Ammar

Hele positieve ervaring, zeer vriendelijke persoon

Nvt

UnitR Reclamebureau Breda

Erg klantvriendelijk en servicegericht. Dat wat ze beloven, mooie objecten beschikbaar!

Rimote

Goed geholpen en goede nazorg. Top.