Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Arie van Vliet Strips Illustraties Design

Na opvragen PDF-brochure direct een antwoordmail ontvangen en snel daarna ook een persoonlijke mail. Na het doorgeven van de wensen ben ik dezelfde dag nog benaderd door de contactpersoon van de... Na opvragen PDF-brochure direct een antwoordmail ontvangen en snel daarna ook een persoonlijke mail. Na het doorgeven van de wensen ben ik dezelfde dag nog benaderd door de contactpersoon van de locatie waar ik interesse in had.

Fotografie Helwegen

Mijn ervaring met Skepp is heel positief. De mensen die ik aan de lijn heb gehad waren erg professioneel en luisterden heel goed naar wat ik nodig had. Aan de hand van die informatie hebben ze me... Mijn ervaring met Skepp is heel positief. De mensen die ik aan de lijn heb gehad waren erg professioneel en luisterden heel goed naar wat ik nodig had. Aan de hand van die informatie hebben ze me een voorstel gedaan. Ik heb nu tijdelijk een kantoorgelegenheid en ga ze zeker gebruiken bij toekomstige zoekopdrachten.

Ga zo door!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tom Huijgen

Prima, naar behoren

Sociaal Educatief Planbureau Kanss + Kanss Consultancy

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
De heer Kas Bruinsma heeft mij telefonisch benaderd nadat ik jullie digitaal inschrijfformulier had ingevuld voor een bezichtiging van een kantoorruimte. Daarvoor heb ik uw advertentie gezien om Facebook. Jullie maken goede indruk op social media, het is netjes, duidelijke informatie en de klant kan snel met u in contact komen.

De heer Bruinsma heeft door middel van zijn professionaliteit mij vertrouwen gegeven dat ik op het goede pad zit in het kader vinden van een kantoorruimte. Hij is duidelijk, helder, kort en bondig. Doordat hij zei dat Skepp mij regelmatig gaat bellen hoe het gaat in de praktijk, heeft mijn moed verstrekt. Al met al een goede organisatie zijn jullie. De organisaties waarmee jullie werken, zijn ook prima dienstbaar.

Dank u wel voor alle moeite.

Met hartelijke groet,
Songul Senturk
Eigenaar Sociaal Educatief Planbureau Kanss

nvt

TTP concepts

Fijn en correct contact. Prettig gesprek en after sales in orde

Mazlum django

Mijn ervaring met skepp is heel positief heb veel gehad aan de hulp die ik heb gekregen van ze

Poker ambition

Prima bedrijf, had snel een kantoorruimte gevonden die bij ons past.

DMCC Nederland

Prima, goed te woord gestaan en snel actie ondernomen

Annemarie Vandebron

SKEPP had snel door welke behoeftes ik had in mijn zoektocht naar een kantoorpand in Groningen. Super prettig gesprek! Zeer snel daarop volgden de concrete aanbieders, daar was ik erg blij mee.

NATAL Heels and More

Skepp heeft mij op zeer klantgericht manier geholpen met het vinden van de juiste kantoorruimte. Na het bespreken van mijn wensen, is het Skepp gelukt om op zeer korte termijn een passende ruimte te... Skepp heeft mij op zeer klantgericht manier geholpen met het vinden van de juiste kantoorruimte. Na het bespreken van mijn wensen, is het Skepp gelukt om op zeer korte termijn een passende ruimte te vinden!

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

De mogelijkheid om te kunnen filteren op prijs zou zeer welkom zijn.