Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Beate Uhse BV

De ervaring met Skepp hebben wij als goed en snel ervaren.

Jolanda Bos

Snel, duidelijk en concreet. Mooie locatie´s. Prima werkplekken. Zeker aan te raden.

Purpose Academy

Een zeer huiselijke sfeer. Een plek waar je met trots jouw klanten kan ontvangen.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

iets gevarieerdere lunch

Beste Purpose Academy,
Beste Purpose Academy,
Helaas heb je het pand aan de Marten Meesweg beoordeeld, terwijl deze beoordelingen gaan over SKEPP als verhuurder. Zou je wellicht 'ons als SKEPP' kunnen beoordelen door deze beoordeling te herzien?
Hartelijk dank alvast. Groeten, Jari

Qrm management center

Ik werd heel snel gebeld na mijn blijk van interesse. Eerst door Skepp en spoedig daarna door de verhuurder van het betreffende pand. Ook daarna werd ik gebeld door Skepp om te vnformeren naar het... Ik werd heel snel gebeld na mijn blijk van interesse. Eerst door Skepp en spoedig daarna door de verhuurder van het betreffende pand. Ook daarna werd ik gebeld door Skepp om te vnformeren naar het verloop. Zeer vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers van skepp

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Reactie Sollf - Click. Rent. Work.:

Bedankt voor je review! En natuurlijk ook bedankt voor je beoordeling van het kantoorpand aan de Beemdstraat in Eindhoven! Heel veel succes op je nieuwe locatie.

Piraten, perziken en p-waarden

Ik werd snel na registratie gebeld en eerlijk geadviseerd. Goede service.

Direct People

Goed contact, goede nazorg

Dorine Verhoef-Snoeck

Zeer snelle reactie (NB. tussen Kerst en Oud en Nieuw), vriendelijke en laagdrempelig contact.

Reactie Sollf - Click. Rent. Work.:

Hallo Dorine, bedankt voor je enthousiaste reactie. Heel veel succes op je nieuwe locatie! Hartelijke groet, namens SKEPP, Joost

Schoolen

Goed en vriendelijk geholpen. Snelle service. Uitstekende follow up en last but not least de juiste kantoorruimte gevonden!

Jack & Lumber | www.jackandlumber.com

Goede en snelle service. Fijn personeel.

Me-to-We

We zochten bedrijfsruimte maar we vonden al snel zelf iets