Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Het is een heel klantvriendelijk bedrijf ik werd heel goed geholpen

ENB

Ik was een klant met veel eisen maar hier gaan ze er zelfs goed mee om, alles wordt in kwaliteit geleverd.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Geen tips, wel een aanrader op het gebied van kwaliteit en service.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Zeer klantvriendelijk, kundig en professioneel bedrijf. Ruim aanbod en advies op maat.

Keep up the good work!

Ik heb 2 locaties bezocht na een afspraak te hebben gemaakt via de SKEPP-site.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

De service was niet echt van toegevoegde waarde voor ons. Jullie website fungeerde voor mij vooral als snelle zoekmachine, maar jullie positie als 'tussenpersoon' was niet echt nuttig omdat ik na... De service was niet echt van toegevoegde waarde voor ons. Jullie website fungeerde voor mij vooral als snelle zoekmachine, maar jullie positie als 'tussenpersoon' was niet echt nuttig omdat ik na het bezoekje aan de locatie toch zelf in gesprek ging met de locatiemanager. Na verloop van tijd bleek dat het lastig voor ons zou worden om iets te huren omdat wij een nutsbeogende vereniging zijn die geen BTW mag afdragen. Dit heb ik wel overlegd met jullie contactpersoon en daar had jullie meerwaarde groot kunnen zijn, ware het niet dat jullie ook geen contacten hadden van verhuurders in dit (niet-BTW-plichtige) segment in de binnenstad van Utrecht. Uiteindelijk was het dus geen goede match voor ons en bleef het beperkt tot een paar korte mails heen en weer.

Jelle / EOC

Veel en vriendelijk contact. Naar aanleiding van een eerste aanvraag voor een bezichtiging via de website heeft Bent Kuipers voor ons allerlei kantoren gezocht die bij ons passen en hebben we binnen... Veel en vriendelijk contact. Naar aanleiding van een eerste aanvraag voor een bezichtiging via de website heeft Bent Kuipers voor ons allerlei kantoren gezocht die bij ons passen en hebben we binnen no-time een kantoor gevonden bij Regus dat aan onze wensen voldoet voor een aantrekkelijke prijs. Wij zouden SKEPP zeker aanraden aan bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Niet echt iets te bedenken dat beter kan.

Raymond van Hooijdonk

Super bedrijf
Zeker aan te raden

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Andere muziek tijdens het telefonisch wachten;p

Snel geholpen met de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte! Erg goede service!