Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Elke VL

Uitstekende dienstverlening, snelle en professionele aanpak, zeer klantvriendelijk. Een aangename samenwerking!

Schoonenberg Hoorcomfort

Erg vriendelijk en klantgericht

IWGPLC

Betrouwbare partij, goede service en leuk contact met medewerkers. Ik heb dagelijks contact met SKEPP voor de Belgische markt en kan niks anders dan positieve feedback geven. TOP TEAM!

NVT

Route4Gas

Positief. Heel snelle reactie en goede rondleidingen geregeld.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Het kantoor wat we wilde bekijken was er niet meer en het uiteindelijke was iets duurder en kleiner. Maar dat werd in een nieuwe aanbieding weer reechtgezet. Dus geen groot problem.

Jan Hogervorst

Prettig contact gehad deze week. De mensen van Skepp zijn zeer dienstverlenend ingesteld en doen wat ze beloven.

Bart

Goed bedrijf met medewerkers die je graag te woord staan om je een duidelijk en correct antwoord te geven op de vragen die je aan hen stelt. Prettig om mee samen te werken.

Angelique

Goede service! Snel geholpen aan een nieuwe kantoorruimte!

Springtij Omgevingsmanagement

Leuk contact gehad en snelle reacties. Erg fijn. Ook de zachte druk om actie te ondernemen en contact te blijven zoeken.

Shoq BV

Goed contact, behulpzaam, snel en duidelijk.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Het zou fijn zijn om 1 aanspreekpunt te hebben. Wij ontvingen nu per 'geïnteresseerde' een mail van elke keer een andere medewerker. Hierbij waren de medewerkers niet altijd op de hoogte van elkaars... Het zou fijn zijn om 1 aanspreekpunt te hebben. Wij ontvingen nu per 'geïnteresseerde' een mail van elke keer een andere medewerker. Hierbij waren de medewerkers niet altijd op de hoogte van elkaars lopende bezichtigingen.