Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Hines

I had a positive experience with SKEPP

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Accuracy of the website information

Jouke Letteboer

Het contact verloopt snel en prettig, heb een aantal goede opties qua kantoorruimten gekregen en met succes!

Edith, Process Communication Nederland

Vlot, snel en vriendelijk. Ze luisterden echt naar mijn wensen en dankzij de goede suggesties hebben we nu een heel fijn en mooi kantoor gevonden, binnen budget! Kim, ontzettend bedankt voor je... Vlot, snel en vriendelijk. Ze luisterden echt naar mijn wensen en dankzij de goede suggesties hebben we nu een heel fijn en mooi kantoor gevonden, binnen budget! Kim, ontzettend bedankt voor je snelle handelen en het prettige contact.

Mateusz&Joanna

Echt professioneel team. Top!

Bram

Vriendelijk bedrijf die mij snel geholpen heeft

Veldhuis

Ik waardeer de vriendelijke manier van meedenken. Dankzij SKEPP vond ik snel en eenvoudig een geschikte kantoorruimte.

Mindspace

Erg prettig, vooral de communicatie. De ervaring van Mindspace is dat Skepp een goede bemiddelaar is die met creatieve oplossingen komt en op deze manier zorgt voor het tot stand komen van een... Erg prettig, vooral de communicatie. De ervaring van Mindspace is dat Skepp een goede bemiddelaar is die met creatieve oplossingen komt en op deze manier zorgt voor het tot stand komen van een overeenkomst.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Indien snelle reactie gewenst, mag men ook altijd bellen.

Etienne van Dalen

Goede service en klantvriendelijk. Groot aanbod

More Awesome

Goed, denken goed mee