Erg vriendelijk en professioneel. Persoonlijk en klantgericht. Goed geholpen!
Chelsy Duarte
Ben erg snel geholpen en zeer effectief
P
Super service!
Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)
Eveline Vogel
Via internet kwam ik bij SKEPP terecht, heb vooral met Pim te maken gehad. Hij heeft me geholpen met het zoeken naar een praktijkruimte maar hij heeft me ook dat zetje gegeven om niet bang te zijn...Via internet kwam ik bij SKEPP terecht, heb vooral met Pim te maken gehad. Hij heeft me geholpen met het zoeken naar een praktijkruimte maar hij heeft me ook dat zetje gegeven om niet bang te zijn om verschillende ruimten te gaan bezichtigen. Ik ben heel blij geweest met de hulp van Pim. Bij een volgende keer meldt ik me weer aan bij SKEPP.
Marjolijn Knippels
De site is fris, licht en overzichtelijk. De foto's van teamleden die her en...Na een zoektocht via Google kwam ik terecht bij SKEPP. Wat een verademing tussen alle wirwar van aanbieders.
De site is fris, licht en overzichtelijk. De foto's van teamleden die her en der verschijnen maken het persoonlijk en op de een of andere manier jeugdig.
Na aanvraag voor info later op de avond had ik al snel een berichtje voor verder contact. De lijntjes zijn kort, helder en spontaan.
Zelfs nu bekend is dat ik een ruimte ga huren staat de hulp klaar voor vragen rondom contract e.d.
Kortom super service en zal ze zeker aanbevelen bij vrienden/collega's.
Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)
Ehh.. nou nee eigenlijk niet 😊
Jerrel
Super personeel waar we goed mee kunnen samenwerken.
Sandra Jissink/Niped Prevention
Contact met Kim als zeer prettig ervaren. Kim denkt pro-actief mee is enthousiast en zeer kundig.