Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Harrison Forward B.V.

Ben meer dan prima te woord gestaan en telkens goed geïnformeerd. Mede door toedoen van SKEPP heb ik mijn ideale kantoorruimte gevonden in het centrum van Utrecht!

IG

Vriendelijkeen deskundige mederwerkers die altijd snel te woord staan.

Reinier Reijnhoudt

Goed! Verliep soepel en snel en is makkelijk zoeken naar geschikte ruimte.

Bas Clerkx

Zoekopdracht voor 250m2 in amsterdam zuidas uitgezet bij SKEPP. Zeer goed bediend door Rene Schutte, direct op de bal, prettige gesprekspartner, concreet zonder te pushy, zeer fijne salesrelatie.... Zoekopdracht voor 250m2 in amsterdam zuidas uitgezet bij SKEPP. Zeer goed bediend door Rene Schutte, direct op de bal, prettige gesprekspartner, concreet zonder te pushy, zeer fijne salesrelatie. Vanaf begin hadden we al concreet alternatief buiten makelaarscircuit en daardoor achterstand niet kunnen oplossen. Welldone voor Rene!!

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Ook al met Rene gedeeld dat jullie aanpak van alles is mogelijk/u zegt wat u wilt en wij vullen in (gechargeerd), niet bij iedere klant werkt. Flexibiliteit is een tijdsgeest en uitspraak van na het... Ook al met Rene gedeeld dat jullie aanpak van alles is mogelijk/u zegt wat u wilt en wij vullen in (gechargeerd), niet bij iedere klant werkt. Flexibiliteit is een tijdsgeest en uitspraak van na het millenium, terwijl veel ondernemers 40+ zijn. Een concreet voorstel met kanttekening dat van daaruit gekeken kan worden waar precies behoefte ligt aan flexibiliteit kan ook werken ipv andersom als standaardmodel. Ga zo door!

BValue BV

Alert en pro-actief, denken mee over aanbod en gaan op zoek naar geschikte lokatie

YODA Recruitment | Marieke Dam

Geen concrete zaken mee gedaan, wel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Nee, vond het helemaal goed!

Dennis Heinen

Snelle reactie, proactief

DERM

Ik had via meerdere sites aanvragen gedaan, en SKEPP reageerde verreweg het snelste, dat verraste me en was erg prettig. Ook vond ik Rene behulpzaam

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Soms kwamen onze eisen voor een kantoorruimte niet overeen met de eisen van de kantoorruimtes zelf. Zo ben ik twee keer bij een bezichtiging geweest waar ze een ruimte beschikbaar hadden voor 2... Soms kwamen onze eisen voor een kantoorruimte niet overeen met de eisen van de kantoorruimtes zelf. Zo ben ik twee keer bij een bezichtiging geweest waar ze een ruimte beschikbaar hadden voor 2 personen, terwijl wij via de site hadden aangegeven dat we een ruimte zochten voor 7 personen. die communicatie tussen SKEPP, de kantoorruimte en de geïnteresseerden kan dus beter, om onnodige afspraken te voorkomen

Maarten / Festigear

Ik ben meer dan tevreden over SKEPP. Ze handelen snel en efficiënt. Daarnaast komen al hun afspraken na. Mijn contactpersoon Rene was erg gedreven, makkelijk bereikbaar en enorm vriendelijk. Hij... Ik ben meer dan tevreden over SKEPP. Ze handelen snel en efficiënt. Daarnaast komen al hun afspraken na. Mijn contactpersoon Rene was erg gedreven, makkelijk bereikbaar en enorm vriendelijk. Hij bleef permanent in contact om mij optimaal van dienst te kunnen zijn. Heb mede door zijn toedoen het perfecte bedrijfspand gevonden.

Orkun Met

Heel prettig, ze proberen op de hoogte te blijven van de huidige situaties door niet heel storend over te komen. Aangeven wanneer er gebeld wordt etc.