Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Cor Slagmolen

Prima.. hebben effectief mee gezocht naar een geschikte ruimte. Fijn contact met Celeste. Celeste heeft continu meegedacht en

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

- Ruimte om te parkeren voor bezoekers Het zou nog efficiënter kunnen als er gebruikt wordt gemaakt van een invulformulier met punten waar de kantoorruimte aan moet voldoen. bijvoorbeeld;
- Ruimte om te parkeren voor bezoekers
- Representatieve binnenkomst
- Receptie aanwezig
- etc
Met drie opties
- niet nodig
- wenselijk
- noodzakelijk

Jessica

Goede service! Ik werd snel geholpen en kon binnen 2 weken in mijn nieuwe kantoor. Skepp heeft zelfs mijn kantoormeubilair verzorgd!

Lydia van der Weide

Uitstekend, ik hoop nu al voor de derde keer een werkplek te vinden via Skepp en dat gaat vast en zeker lukken!

CeroFlux

René (mijn contact persoon) was altijd heel enthousiast om te helpen en oplossingen te vinden als er problemen waren. Ook was hij heel gedreven in het optimaal zoeken en contact leggen met... René (mijn contact persoon) was altijd heel enthousiast om te helpen en oplossingen te vinden als er problemen waren. Ook was hij heel gedreven in het optimaal zoeken en contact leggen met bedrijven. Wat mij opviel was dat het contact ook meteen tot resultaten leidde. Jammer genoeg is het uiteindelijk een ruimte van een andere partij geworden aangezien jullie deze niet aanboden en die ruimte toch het beste op ons aansloot.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

https://peperinjepand.nl/project/kantoor-huren-utrecht-vanaf-20m2/ indien mogelijk toevoegen aan de ruimtes die jullie aanbieden.

Bart / Kezzler

Hele goede ervaring met Kim Niehoff van SKEPP. Haar professionele, proactieve houding en haar kennis van de Amsterdamse zakelijke vastgoedmarkt heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht naar een... Hele goede ervaring met Kim Niehoff van SKEPP. Haar professionele, proactieve houding en haar kennis van de Amsterdamse zakelijke vastgoedmarkt heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht naar een geschikte kantoorruimte. Ik heb dankzij Kim ruimten gevonden die ik zonder haar totaal over het hoofd had gezien. Out-of-the-box advies is ver te zoeken bij andere bedrijven, SKEPP is hier heel goed in.

Ik krijg niets voor deze review en neem de moeite omdat ik SKEPP van enorm toegevoegde waarde zie.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Website van SKEPP is prima, service ook.

Jessica

Fleur Stukje

Het vriendelijke en behulpzame personeel van SKEPP heeft mij super geholpen bij het vinden van een geschikte werkplek in Amsterdam.

Femke Gorter

Snelle, professionele en persoonlijke service!

LumenXL

Goede service. Denken met je mee.

LumenXL

Goede service. Denken met je mee.