Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

dRaw

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Graag zou ik overzichten ontvangen met kantoorpanden in de gebieden die ik had aangegeven. De andere kant van de stad is helaas niet interessant.

Goed, de broker luistert goed naar de wensen waarna hij een juiste selectie ruimtes weet door te mailen. Hij doet dit op een nette en rustige manier zonder te pushen waardoor de klant het gevoel... Goed, de broker luistert goed naar de wensen waarna hij een juiste selectie ruimtes weet door te mailen. Hij doet dit op een nette en rustige manier zonder te pushen waardoor de klant het gevoel krijgt dat hij niet iets aangesmeerd krijgt.

seven steps

Heel goed

nee

SMaL

Super goed geholpen bij mijn zoektocht naar een kantoor ruimte! Altijd even behulpzaam en vriendelijk! Dikke complimenten!

MedDay Pharmaceuticals BV

Via www kwam ik bij SKEPP terecht toen ik kantoor ruimte nodig had in Den Bosch. Ik schreef hun een email aan het einde van de week en was positief verrast dat ik direct een reactie terug had met... Via www kwam ik bij SKEPP terecht toen ik kantoor ruimte nodig had in Den Bosch. Ik schreef hun een email aan het einde van de week en was positief verrast dat ik direct een reactie terug had met een vast contact persoon met wie ik die dag nog contact had en heb kunnen bespreken wat ik nodig had.
Binnen een werk dag had ik een lijst met goede links voor informatie van mogelijke opties, erg professional en hulpzaam.

Niet echt, ga zo door!

KSM Barbot/Axes Mundis

Uitstekend

Lentezoet

Prima service. Vlot, duidelijk.

Branding A Better World

Prima platform en helpt in het helder krijgen van de markt. Er is zoveel namelijk..

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

eerder sturen op budget wellicht. Had dit zelf ook niet scherp genoeg neergezet..

Fintech Startup

Top! Goed geïnventariseerd en snel een passende match gevonden.