Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Sebastiaan de Roo / Manageyourmedia

Prima bedrijf, helpen je zeer snel en volgen alles direct op. Gewoon zoals je verwacht en zoals het hoort.

Lisette Looman

Zeer professioneel bedrijf dat mij allerlei opties heeft toegestuurd, vriendelijk contact en goede opvolging.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Up-to-date houden van bestand en wellicht ook idee de ruimtes te bekijken die verhuurd worden omdat ik moest vertellen hoe het eruit zag.

Naomi

Fijne ervaring. Werd goed meegedacht en geregwld voor bezichtiging

2xCeed

SKEPP heeft mij uitstekend en accuraat geholpen. Erg fijn. Als ondernemer heb je weinig tijd over om je druk te maken over een nieuw kantoorpand. Thijs van SKEPP heeft dit prima voor ons gedaan.... SKEPP heeft mij uitstekend en accuraat geholpen. Erg fijn. Als ondernemer heb je weinig tijd over om je druk te maken over een nieuw kantoorpand. Thijs van SKEPP heeft dit prima voor ons gedaan. Aanrader!

Steve Iseger

Prima sevice! Ik werd snel en effectief geholpen door René.

JR Creations

Er werd op zeer korte termijn een afspraak gemaakt met de verhurende partij en er werd een voorstel gedaan voor een ander pand, waar nog geen content van op de website stond. Uiteindelijk hebben wij... Er werd op zeer korte termijn een afspraak gemaakt met de verhurende partij en er werd een voorstel gedaan voor een ander pand, waar nog geen content van op de website stond. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor het laatste pand.

Ik ben zeer content met de bemiddeling van SKEPP, vriendelijk, correct en snel to the point.

Geen verbeterpunten

Inspirething

Prettig. Meedenkend

Jeffrey

Snel, vriendelijk en persoonlijk contact

Arjan Visser

Zocht via launchdesk naar werkplek. Makkelijke, overzichtelijke site. Snelle reactie op vraag. Vriendelijk, niet opdringerig.

Evan Yap - Tykn

Eerlijk en duidelijk

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Wellicht iets beter contact tussen SKEPP en zij die de panden leveren, want toen we aankwamen bleek dat de oplevering van 2 van de 3 panden pas in Januari was en de prijs hoger dan meegedeeld werd.